Lauda: Imali smo dosta problema

Vijesti

David Vidović

Prije 7 godina 1 min 13 komentara

Niki Lauda je nakon utrke izgledao jako zabrinut zbog pobjede Vettela i priznao da je Mercedes imao nekoliko problem tijekom današnje utrke, od čega je glavni uzrok lošijeg plasmana bila kazna za Hamiltona, bez koje Lauda misli da bi Lewis pobijedio Vettela.

“Imali smo nekoliko problema danas: pištolji u boksu su imali nekakav problem u vezi pritiska pa nisu bili jaki kao inače, što se može dogoditi s vremena na vrijeme, a drugi problem je Lewisova kazna koju je dobio ulazeći u boks bez čega bi vjerojatno pobijedio. Ali Ferrari je danas odradio sve kako treba, imali su prave odluke u boksu u pravo vrijeme i imali su brzinu na stazi.”

Na pitanje što on misli o Valtteriju s obzirom da su ga tijekom utrke čak dva puta upitali da sam pomjeri Hamiltonu, Lauda je priznao da je momčad još na stratnom gridu napravila grešku prilikom postavljanja pritiska Bottasovih guma.

“Valtteri je imao još jedan problem, njegove gume su bili na jako visokom pritisku i nije bilo šanse da ostane uz Lewisa, tako da bi morao svejedno propustiti Hamiltona prije lii kasnije.

“Bez brige bit će ovo dobro prvenstvo.”


Odgovor

13 komentara

  1. morenoF1 Prikaži

    Ne pričaj gluposti Lauda,jer i da nije imao kaznu Vettel bi pobijedio..očito ima panike u Mercu!



    2
    2

    0
    • Formula 1
      data Prikaži

      ne bi pobjedio. mislim, mozda i bi. ali hamilton je imao puno novije i brze gume i da nije imao tih 5 sekundi kazne, sustigao bi vettela 2,3 kruga prije kraja i………..mozemo samo nagadjat kako bi to zavrsilo. a i ne zaboravi da je hamilton izgubio nekoliko sekundi cekajuci da bottas prije njega promijeni gume. tako da…………uzivaj u pobjedi crvenih ali ne likuj. vettelu se dobro poslozilo i to je to.



      1
      1

      0
  2. Ferrari
    sisavac Donator Prikaži

    Da je baba musko ne bi bila baba. ?‍♂️
    Da Bottas nije propustio Hamiltona ko da mu masu plavom zastavom nebi Hamsta bio drugi.



    1
    1

    0
    • Formula 1
      data Prikaži

      nema ti smisla pisat takve glupe komentare jer idu u oba smjera.
      da nije kimi propustio vettela iste sekunde kad mu se ovaj priblizio, vettel nebi imao toliku prednost u zadnjem stintu i shamilton bi ga sigurno sustigao.


      0
      0

      0
  3. Sebastian Vettel 5
    The Stig Prikaži

    Imali ste i SC kad vama pase . Da nije bilo SC tek tada bi imali problema .



    3
    3

    0
    • Bernie Ecclestone
      Dani Donator Prikaži

      Baš obrnuto.



      3
      3

      0
    • Ferrari
      07drogo Donator Prikaži

      da nije bilo prvog SC Vettel bi imao pubno vecu prednost jer je u tim trenucima imao 2+sec brze krugove. Merc moze biti sretan sta je SC stopirao Vettela….



      2
      2

      0
      • Formula 1
        data Prikaži

        pa imao je brze krugove kad se sc maknuo. bas je sc otisao vettelu u korist. jer sta, onako bi napravio 2,3 kruga brze a kasnije biovi bili brzi na novim gumama jer nebi sigurno dugo cekali da udju u boks. vi kazete da je sc usporio vettela, a bas naprotiv, omogucio mu je da sacuva gume i da ne bude kasnije tolika razlika jer bi merci imali novije gume, a ovako se bas zvog sc to stabiliziralo. a da ne govorim o incidentu u mercovom boksu kad je penalton izgubio dragocjene sekunde cekajuci da bottas zavrsi promjenu i jos kazna na to………..vettelu je ispalo savrseno.


        0
        0

        0
      • Dan Gurney
        CrashOverride Donator Prikaži

        #data
        Interesantno ti je to da je SC pomogo Sebu da sacuva gume dok je taj isti SC doveo Mercove gume u rang Vettelovih..


        0
        0

        0
      • Formula 1
        data Prikaži

        nisam to uopce rekao. citaj bolje. rekao sam da je sc pomogao vettelu sacuvati gume da ne bude kasnije velika razlika izmedju njegovih i mercovih guma. nisam rekao da bi doveo mercove gume u rang ferrarijevih. a jos se zbog cekanja bottasa, hamilton vratio iza riccirada poa je i njega morao rjesavati. mislim, hebe se meni, ali nije bitno, ali iz komentara ovih ferarijevaca se da zakljuciti kako misle da je vettel trebao pobijediti u sve 3 utrke, ali da nije pobijedio u kini jer ga sc zayebo. tako razmisljaju samo zestoki ferrarijevci. a upotrijebio sam izraz zestoki da ne kazem nesto gore. a kako se lewisu poslozilo dobro u kini, tako se i sebu u bahreinu.


        0
        0

        0
      • David Croft
        Frantic Donator Prikaži

        Što se tiče Safeta i kome je on odmogao a kome pomogao, ima o tome i u drugom članku.
        Ovdje ću samo pomenuti da je Ham pretekao Riccija za nekih par stotina metara nakon startno ciljne linije (dakle, čitavih 5-6 sekundi nakon što se SC maknuo sa staze.


        0
        0

        0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.