Verstappen okrivio Massu za spori krug u Q3

Vijesti

Marko Rakić

Prije 7 godina 1 min 7 komentara

Nakon što je na trećem slobodnom treningu zabilježio najbolje vrijeme, Max Verstappen završio je kvalifikacije za VN Bahreina na šestom mjestu. Nizozemac nije zadovoljan ostvarenim vremenom, a napomenuo je da ga je tijekom brzog kruga zasmetao Williamsov Felipe Massa.

“Znam da treći slobodni trening ne govori puno o performansama, ali izgledali smo konkurentno. Kvalifikacije su ustvari bile vrlo pozitivne. Osjećao sam se zaista dobro u bolidu i u posljednjem pokušaju sam se našao iza Lewisa Hamiltona. U trenutku kada sam se pozicionirao za posljednji zavoj Felipe je uletio ispred mene i gotovo stao. Iza je bilo dovoljno prostora, nije bilo nikoga, stoga je to ispalo kao ‘zašto si to napravio’? To je zaista uništilo moj krug. Gume su se ohladile i nisam imao dobar izlaz iz zavoja. Vozači bi trebali poštovati jedni druge i ostaviti više mjesta kada se nalazimo u ovakvoj situaciji.”


Odgovor

7 komentara

  1. Mercedes
    QFlash82 Donator Prikaži

    Sroljo Čmrljić



    12
    12

    0
  2. Mercedes
    Jester Donator Prikaži

    Zanimljiva opaska o poštovanju, pogotovo kad dolazi od njega. Mlad je pa ima vremena naučiti da se poštovanje ne daje već zaslužuje. Kako ponašanjem na stazi, tako i izvan nje.



    17
    17

    0
  3. Max Verstappen 1
    vlado Pretplatnik Prikaži

    Ja koliko vidim Max nema problema sa vozacima. Niko se ne buni. Postovanje je tu. Ova izjava izgleda drugacije kada se slusa i gleda. Trazio sam snimak tog kruga ali nisam nasao, vjerujem da ima istine. Takodje, on i filipe imaju svoj mini konflikt od ranije.



    2
    2

    0
    • Ayrton Senna
      Beethoven87 Donator Prikaži

      Ja sam vidio intervju, na Sky-u, nakon kvala “prođu” i pokažu snimke intervjua vecine grida…
      Uvijek pogledam i najvise vjerujem kad vidim “ton” izjave, pogled i govor tijela…
      Ne znam odakle ove izjave iznad, to nisam nasao. Ono sto sam vidio na Sky-u bio je poprilicno “cool”, cak nasmijan, spomenuo to pretjecanje u in-lapu, hladne gume i zakljucio: “in the end, we are not too far away and there is still a race to go…”



      2
      2

      0
      • Max Verstappen 1
        vlado Pretplatnik Prikaži

        Da, bio je prilicno raspolozen. Spominjanje postovanja je cesto od svih vozaca kada je u potanju situacija koje se ne moze kazniti a zna se da moze bolje. Apsolutno nicim iznad on ne izaziva ili biva bahat. Sa 19 godina onako se ponasati je za mene primjer, odlican idol za mlade generacije. Imaju se na koga ugledati. A i mi stariji mozemo nesto nauciti.



        1
        1

        0
  4. Pirelli Hard
    Monty Prikaži

    Svakako treba Massu kazniti,jednako kao i ograde u MC-u,koje su ovog genijalca, 3x u 2 nastupa,besramno izbacile iz igre. :facepalm:



    6
    6

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.