Horner bocnuo Browna zbog Alonsa: Njemu treba psihijatar!

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 7 godina 2 min 6 komentara

Nakon što je McLaren u srijedu objavio da će Fernando Alonso propustiti VN Monaka i natjecati se u Indy500 reakcije stižu sa svih strana. Novinari su pitali Christiana Hornera što misli o tom potezu i bi li dozvolio svojim vozačima da tamo nastupe, a Horner je pomalo kroz šalu odgovorio:

“To je teška odluka za Fernanda, on se muči trenutno u Formuli 1… Zak [Brown] ima problem jer ima vozača koji je depresivan i pokušava ga održati motiviranim.”

“Smislio je ovu ideju, poslati ga u Indianapolis… Mora da je potpuno lud, to je najluđa utrka koju sam ikad vidio. Nema testiranja, on će samo uskočiti u bolid… 1. zavoj je tamo pravi zavoj, nije samo flat-out cijelo vrijeme. Osobno, mislim da mora posjetiti psihijatra.”

“Bi li to dozvolili našim vozačima? Ne. Ako je vozač posvećen ekipi… Kao da nestane s drugom djevojkom na pola godine pa se vrati, čini se pogrešno.”

“Možda da se utrke ne preklapaju ili da je pri kraju F1 karijere, ali očigledno, McLaren ima svoj pristup koji je različit od našeg, dobro za njih.”

Zak Brown nije ostao dužan:

“Fernando nije prestrašen. Obavit će testiranja, proučio je Indianapolis… Očigledno, bit će izazov, ali on želi izazov. Debitant je osvojio tu utrku prošle godine, ali nećemo postavljati nikakva očekivanja.”

“Mislim da će imati bolid sposoban da bude pri vrhu poretka. Mislim da će biti izuzetno pripremljen i pružit će dobar show. On je jako pametan, a to trebate za vožnju oko Indianapolisa. Mislim da će biti dobar, svi će to gledati.”

Kasnije je Brown odgovorio i na primjedbu oko psihijatra, i to preko svog Twitter računa.


Odgovor

6 komentara

  1. Narain Karthikeyan
    F1 Karthikeyan Prikaži

    Znaci iduce sezone ga mozemo ocekivat u tom natjecanju.



    1
    1

    0
  2. F1puls
    Krstas Donator Prikaži

    Pa prosljedite onda Maksovog psihijatra, Alonsu!

    Jer vec ima iskustvo sa teskim pacijentima…



    13
    13

    0
  3. Max Verstappen 1
    vlado Pretplatnik Prikaži

    Prve izjave vozaca na ovu temu u bahrejnu su bile zanimljive. Koliko sam ispratio vecina je spominjala sigurnost i rizik. Samo dvojica su rekla da bi uradila isto, Max i Lewis. Posebno Max kao iz topa potvrdno.



    1
    1

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.