Hamilton: Ferrari je par desetinki brži

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 7 godina 2 min 3 komentara

Lewis Hamilton je spreman za veliki obračun na trećoj ovosezonskoj utrci – VN Bahreina! Prva dva treninga su pokazala da su tri ekipe vrlo blizu po vremenima, a iako nitko ne zna tko je kakve programe imao i kakve su simulacije obavljali – Hamilton je siguran da je ispred nas prava bitka.

Predviđa da će Ferrari u pustinji Sakhira biti jako brz i unatoč problemima na oba bolida, vjeruje da su oni favoriti za nedjelju.

Na drugom treningu je Britanac bio tek peti nakon što je napravio pogrešku u svom prvom brzom krugu na supersoft gumama, a onda naišao na promet u drugom pokušaju.

“Bilo je vrlo neizvjesno, ali Ferrari je najbrži. U uvjetima utrke izgledaju nekoliko desetinki brže pa očekujem pravu bitku sutra i onda ponovo u nedjelju. Moramo maksimalno raditi ne bi li ih sustigli.”

Sebastian Vettel je bio najbrži na oba treninga, ali je izjavio kako još uvijek nije zadovoljan balansom, te da se Ferrari može popraviti.

Red Bull je bio bliže nego inače, što je primijetio i Vettel:

“Mislim da je Red Bull izgledao danas bolje nego inače. Mi smo imali neki problem, ali smo srećom uspjeli odraditi krugove na kraju treninga. Sve u svemu mislim da je OK, ali možemo se još popraviti. Vidjet ćemo što će biti sutra.”


Odgovor

3 komentara

  1. morenoF1 Prikaži

    Počelo je počelo…..Ferrari je sve više problem Mercu…..



    1
    1

    0
  2. Formula1
    f1zd Prikaži

    Pa realno, prije sezone je govorio kako je Ferrari unutar desetinke od njih…što i nije daleko od istine…Nadam se da je i sad u pravu :)



    3
    3

    0
  3. Nigel Mansell
    pero Prikaži

    Opet Ham pili naopako. Tako je pričao i prije prošle trke.
    Alibi za neuspjeh ili psihološke igre oko izbjegavanja
    statusa “favorita” ?



    1
    1

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.