F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Manor dobio dozvolu za sutrašnju utrku, Grosjeanu kazna

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sepang, Malezija

Tko je gledao prijenos, mogao je primijetiti kako se dva Lotusova bolida pokušavaju ukrcati u kolonu gdje su stajali ostali vozači čekajući početak Q2. Maldonado je pričekao da svi prođu, no ne i Grosjean, koji je navalio u red, zbog čega je dobio kaznu od 2 mjesta na gridu, pa će sutra startati s 10. pozicije. Ovime je promovirao Bottasa na 8. i Ericssona na 9. mjesto.

Što se tiče Manora, njihovi vozači nisu ostvarili 107% vremena na današnjim kvalifikacijama. Will Stevens nije ni nastupio zbog problema s pritiskom goriva, dok je Roberto Merhi odvozio preslabo vrijeme. Ipak, suci su se smilovali i omogućili ovom timu da nastupi u sutrašnjoj utrci, što će im biti prvijenac.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

  1. Mclaren raca Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    Dobro je što će Manori biti na startu, ali bi ih trebalo kazniti da slijedeću utrku startaju sa začelja


    0

    0