Sainz: Nevjerojatno je koliko su blizu momčadi iz sredine poretka

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 2 min 0 komentara

Od početka nove sezone Formule 1 svjedočimo upravo onome što je Carlos Sainz danas izjavio – momčadi u serdini poretka su nevjerojatno blizu te ih dijeli tek koja desetinka. O tome dovoljno govori činjenica da je Španjolac promašio ući u zadnju kvalifikacijsku rundu za samo šest stotinki, dok je njegov timski kolega uspio proći dalje. Carlos kaže da su šanse za Toro Rosso odlične, čak i ako padne kiša.

“Nevjerojatno je koliko su momčadi u sredini grida stisnute. Vidjeti dva ili tri vozača unutar desetinke znači da su kvalifikacije sada zaista jako važne te da mali detalj može napraviti veliku razliku. Ja iskreno uživam u ovakvim borbama i današnje kvalifikacije su bile prilično sadržajne. Svaki krug je vrijedio i pokušavao sam naći desetinku ovdje, desetinku ondje…to je uzbudljivo.”

“Propustio sam ući u Q3 danas, falilo je jako malo, no krug je bio dobar stoga nisam zabrinut. Sutra je važan dan i mi startamo s 11. pozicije, što je najbolje moguće startno mjesto ako ne uđete u zadnju kvalifikacijsku rundu. Ako bude kiše, mi znamo da imamo dobru šasiju, a kod mene je kiša uvijek dobrodošla. Stoga, bude li kiše ili ne, mislim da imamo priliku boriti se za dobar rezultat sutra.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.