Vettel: Mislim da se sutra mogu boriti za pobjedu

Vijesti

Marko Rakić

Prije 9 godina 1 min 3 komentara

Vettel, Ferrari

Sebastian Vettel doživio je reprizu prošlogodišnjih kvalifikacija, samo što je sada zaostao za Hamiltonom 2 stotinke više nego 2014. Ipak, Nijemac nije razočaran svojim nastupom, te se nada borbi za pobjedu protiv Mercedesovih vozača. Ferrarijev bolid nismo vidjeli u prvom startom redu od Vn Malezije 2013., kada je drugo mjesto osvojio Felipe Massa.

“Mislim da se mogu sutra boriti za pobjedu. Ako kiša ponovno počne padati u pravom trenutku za nas, onda će to biti dobro. Ali, isto tako se može dogoditi da se okrene protiv nas. Čini se da imamo dobar tempo, ali ne smijemo se zavaravati, Mercedes je i dalje jako brz, njihova prednost nije nestala. Sutra će biti tijesno, bio bih sretan kada bi im zaprijetili.”

S druge strane, Vettelov momčadski kolega, Kimi Raikkonen, imao je kvalifikacije za zaborav. Ispao je u Q2 jer je upao u gužvu gdje su svi jurišali vrijeme prije kiše.


Odgovor

3 komentara

  1. F1puls
    David Vidović Prikaži

    Nikada nisam više navijao za Vettela nego što ću sutra, naravno ako Massa ne napravi neki dobar start kakve zna odraditi ponekad, pa se uključi u borbu ako Mercedesi uđu u probleme… :D


    0
    0

    0
  2. Emerson Fittipaldi
    diesel Prikaži

    I tko bi rekao, ostvarilo se :D


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.