Ricciardo: Ovo je naš maksimum

Vijesti

David Vidović

Prije 7 godina 2 min 0 komentara

Daniel Ricciardo je zauzeo petu poziciju za sutrašnji start VN Kine, iako je tijekom Q1 izgledalo kao da Williams ima šanse protiv Red Bulla. U naredne dvije runde Ricciardo je vozio “čisto iz ljutnje” i ponovo, kao i Australiji Verstappen, kvalificirao Red Bull na peto mjesto ispred Williamsa, ali daleko iza vodećih. Nakon kvalifikacija Daniel je bio zadovoljan i s osmjehom na licu prokomentirao da bolje od ovoga nije mogao.

“Prilično sam sretan, jer sam danas bolid vozio čisto agresivno i ljutito. Mislim da nismo mogli postići više od pete pozicije danas, nisam mogao voziti brže od ovoga, ali opet kad pogledate zaostatak za vodećim je dosta veliki, veći nego što sam očekivao da bude. Bolid izgleda dobro i to je najvažnije, mislim da još imamo nekoliko stvari za popraviti i imam mjesta da popravimo performanse bolida, ali sve u svemu samo zadovoljan. Sutra ako bude kiše kako javljaju možda nam se otvori prilika za nešto više.”

Njegov momčadski kolega Max Verstappen nije prošao u Q2 zbog softverskog problem na mapiranju njegovog motora, pa zbog manjka snage nije bilo šanse da postavi vrijeme dovoljno dobro za prolazak dalje.

“Nije dobro za momčad, Max je imao problem s mapiranjem motora, to je softverski probelem pa nije imao punu snagu niz pravac. Vidjet ćemo, nadam se da možemo imati oba bolida u vrhu i tako staviti određeni pritisak na Mercedese.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.