Raikkonen se nada da će ostati u Ferrariju i iduće godine

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 7 godina 1 min 13 komentara

Kimi Raikkonen je izrazio želju da ostane u Formuli 1 i u Ferrariju iduće sezone nakon što mu ugovor istekne na kraju 2017. godine.

Sezona je tek krenula, a već su započele priče o ugovorima i mogućim transferima, što je razumljivo jer ove godine oba Ferrarijeva vozača završavaju svoje trenutne ugovore.

“Dok uživam u vožnji i dok su moje usluge potrebne – ostat ću u Formuli 1,” izjavio je Raikkonen.

U novim bolidima većina vozača uživa, uključujući i Raikkonena, a koliko su njegove usluge potrebne bi mogli uskoro saznati jer neki mediji nagađaju da za to mjesto kandidaturu polako, ali sigurno ističe Antonio Giovinazzi.

Rezervni Ferrarijev vozač zamijenio je Wehrleina u Sauberu prije dva tjedna, a priliku će imati i ovog vikenda u Kini.

Obzirom na to da i Vettelov ugovor ističe krajem ove sezone treba pričekati i vidjeti ima li temelja u nagađanjima o mogućim razgovorima s Mercedesom čiji Valtteri Bottas nipošto nije siguran za 2018., a sve to pomno prati i Fernando Alonso za kojeg nije tajna da mu je presjeo odlazak u McLaren.


Odgovor

13 komentara

  1. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Hamilton u Ferrari Alonso u Mercedes. Uff kakav bi to cirkus bio. Ma moze i Ricciardo da zapapri malo. Sto se Kimija tice, on mora podici formu ako misli ostati u Ferrariju.


    0
    0

    0
  2. Formula1
    f1zd Prikaži

    Ako do kraja sezone RB ostane gdje je, očekujem Daniela u Ferrariju, a Sainza u Red Bullu


    0
    0

    0
  3. F1puls
    Krstas Donator Prikaži

    Sve dok Ferari nije prvi, nema cega da se boji. A kada skinu Mercedes, bojim se da ce im trebati bolji vozac.


    0
    0

    0
  4. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Pjesma kaze da sve jos mirise na nju, al meni mirisi da ce Alonso na kraju svega ovog izvuc najdeblji kraj ?


    0
    0

    0
  5. Kimi Raikkonen
    Iceman 7 Prikaži

    Vettel, Raikkonen, Alonso, Hamilton, Bottas,…. Mnoga prazna sjedala… Iako,ako ćemo gledati povijest Ferrari nije razvio neki presedan dovođenja “rookiea” u momčad, tako da bi Giovinazzi mogao najprije u Sauber ili Haas. Ako bude ko prošle sezone Kimi bi mogao ostat uz Vettela, dok Bottas se dobro mora oznojit za mjesto, koje bi moglo Alonsu… Najzanimljvija transfer godina još od kraja 2006.


    0
    0

    0
    • Audi
      Alonso1983 Prikaži

      Ja ne bih ni Lewisa izostavio iz cijele priče, jer mi je nekako preumiljat prema crvenima u zadnje vrijeme. Znam da zvuči smješno ta ideja. No tko bi 2010 ili 2012 razmišljao o Sebu u Ferrariju ,da će Kimi nakon raskida ugovora opet u Ferrari,,da će Alonso nakon 2007 opet u McLaren, ili da će Lewis ikada napustiti McLaren? No eto sve se to dogodilo pa meni ni jedna kombinacija ne zvuči više suludo.


      0
      0

      0
  6. Fernando Alonso
    croatic f1 urednik Prikaži

    Jedno je sigurno – ovogodišnji silly season bit će ekstremno silly :D


    0
    0

    0
  7. Charles Leclerc 16
    ferarista Prikaži

    vratiti alonsa…kimi out


    0
    0

    0
  8. Audi
    Alonso1983 Prikaži

    Koliko god o ovom covjeku sam mislio da je i za vrijeme Alonsovih naslova bio najbolji sada mislim da nema vise ono sto je potrebno da bi bio prvak.. Prvo nema kontinuitet rezultata. Ako nemas to danas nemas sto traziti u igri za naslov. S obzirom na to koliko ga Ferrari plaća sumnjam da je došao držati Sebu “lojtre”. Ferrari od njega očekuje doprinos kako timski tako i da malo malo pomrsi račune Mercedesu. Stoga moje mišljenje je jednostavno ako ne bude uspjevao biti približno dobar kao i Vettel nagodinu neće dobiti ugovor osim ako nekim čudom Ferrari ubode titule i bez njegove neke velike pomoći. Bottas će vrlo vjerovatno ćešće oteti bodove Vettelu ili Lewisu nego što će to raditi Kimi. Da skratim priču , onakvih vožnji kao u Australiji mora biti što manje.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.