Perez: Sedmo mjesto bio je maksimum

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 1 min 1 komentara

Nakon blagog razočaranja u kvalifikacijama gdje su oba bolida Force Indije ispala u Q2, danas je krvna slika nešto drugačija. Sergio Perez osvojio je sedmo mjesto nakon mukotrpne borbe s bržim bolidima te time osigurao svojoj ekipi mjesto ispred Toro Rossa. Meksikanac kaže da je uživao u današnjoj utrci, ali da to je maksimum koji su mogli ostvariti.

“Zaista sam zaodovljan današnjim rezultatom i sumnjam da smo mogli napraviti nešto više od ovoga. Sedmo mjesto bio je maksimum, morali smo odraditi sve savršeno kako bi došli do ovog rezultata. Imali smo dobru strategiju i čuvali smo gume sasvim solidno, što nam je pomoglo u osvajanju bodova. Iako nije bilo lako pretjecati, u čistom zraku bih osjetio da se nalazim u veoma snažnoj poziciji.”

Nakon toga se osvrnuo na vožnju novih bolida.

“Ove bolide je tako zabavno voziti; možete puno više pritiskati i svoj najbrži krug odvozio sam pred kraj utrke. Znamo da moramo poboljšati još dosta stvari, no ovo je dobar početak sezone i možemo biti sretni s rezultatom.”


Odgovor

1 komentar

  1. Force India
    alen-sisul Prikaži

    Šteta za Force Indiju, ali početak je sezone pa treba još malo pričekati uvijek mogu napraviti B specifikaciju, to im dokazano dobro ide.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.