Ricciardo dobio 5 mjesta kazne zbog novog mjenjača

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 7 godina 1 min 1 komentara

Daniel Ricciardo ispred sebe ima težak prvi GP vikend na svojoj domaćoj utrci u Australiji. Nakon što je jučer izgubio kontrolu nad bolidom u 14. zavoju u posljednoj kvalifkacijskoj rundi – Ricciardo se zabio u barijere i dobro oštetio svoj Red Bull što je uzrokovalo i kratku crvenu zasavu.

 

Odmah nakon incidenta izgledalo je kao da bi se mogao oštetiti mjenjač, a taj strah pokazao se točnim. Tako će za utrku morati uzeti novi mjenjač i to će ga baciti pet mjesta unatrag pa će krenuti s 15. pozicije.

Od ove kazne profitiraju Sergio Perez, Nico Hulkenberg, Fernando Alonso, Esteban Ocon i Marcus Ericsson.


Odgovor

1 komentar

  1. Fernando Alonso
    r.u.m. Prikaži

    Pitanje za urednike ?
    Možete li napraviti neko istraživanje kvarljivosti ovih novih PU. u razdoblju od2014-2017 i usporediti sa V8,V10 .. itd.
    Ja sam navijač Alonsa i možda nisam dovoljno objektivan ali imam osječaj da se jako,jako kvare te nove PU.A FIA je još smanjila broj motora po sezoni što je skroz obrnuto trebali bi biti motori pouzdaniji i izdržljiviji.
    Evo što mislim pogledajte npr.novog proizvođača Hondu koje ima probleme,onda RBR i Renault skoro su raskinuli,pogledajte Renault lani evo i sada opet problemi,lani Hass stalno lani problemi sa kočnicama,pa čak i Ferrari se lani kvario,puno previše odustajanja i kvarova za modernu F1 itd.itd.
    To bi trebalo malo usporedsiti sa V8,V10 … i napraviti neki članak da ne govorim da drugi proizvođači ne žele uči u ovu Hibridnu eru.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.