Palmer okrivio užasni bolid za loš rezultat

Vijesti

Marko Rakić

Prije 7 godina 1 min 3 komentara

Jolyon Palmer je nakon svog nastupa na kvalifikacijama za VN Australije opisao svoj bolid kao užasan i katastrofalan, što bi se moglo spojiti s najsporijim vremenom od svih vozača. Britanac je odvozio čak šest sekundi sporije vrijeme od Lewisa Hamiltona, dok je momčadski kolega Nico Hulkenberg završio kao 12. s dvostruko manjim zaostatkom. Poslije prve kvalifikacijske runde Palmer je opleo po svim događajima otkako je počela VN Australije:

“Na prvom izlasku na stazu sam imao previše goriva, pa nisam odradio krug. Sljedeći pokušaj bio je prvi ovog vikenda u kojem sam imao malo goriva i ultra mekane gume. Auto je bio užasan. Jučer sam odvozio četiri kruga, ali osjećao sam da je bolid dobar. Nakon toga sam imao sudar, što je moja greška, no bio sam sretan osjećam koji sam imao u bolidu. Za danas su mehaničari uspjeli srediti bolid, na čemu sam im zahvalan, no bilo je katastrofa, odvozio sam sekundu sporiji krug od onoga na prvom slobodnom treningu. Kočnice su užasne, balans je prilično loš i trakcija je katastrofa.”


Odgovor

3 komentara

  1. Michael Schumacher
    bob_rock Prikaži

    Hulkenberg 3 sekunde brži, vidi se razlika u vozaču. Nisi ti ni prošle sezone nešto posebno učinio.


    0
    0

    0
    • avalon Prikaži

      nije ni hulkenberg u 6 sezona i 115 odvezenih trka iako je vozija solidne bolide . palmer je još lani bija rookie ( 20 odvoženih trka ) , a i renault je bija “kanta” . ako je palmer iskren onda uz ove probleme zaostatak od 3,1 s za kolegom nije strašan jer ni hulkenberg se ne može pohvalit reprezentativnim vrimenom .. 2,9 s za vodećim . jedva je “umaka” fernandu ( 0,3 s ) u “poluspremnom McLH .


      0
      0

      0
  2. Felipe Massa 19
    felipe stipe Prikaži

    Nije bolid uzasan nego uzasan je ovi zaostatak za hulkom


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.