Lewis Hamilton na pole positionu za VN Australije

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 3 min 91 komentara

Lewis Hamilton osvojio je pole position za VN Australije 2017., a nakon tri godine izgleda kao da su aktualni prvaci dobili adekvatne pratitelje. Sebastian Vettel odvozio je drugo najbolje vrijeme, dvije i pol desetinke iza Hamiltona, dok je treći najbrži bio Valtteri Bottas, koji je zaostao tri desetinke za timskim kolegom.

Prva kvalifikacijska runda pokazala je ono što su mnogi govorili prije sezone. Neiskusni vozači i oni s upitinim talentom pokosili su travu na svakom dijelu te zaostali za momčadskim kolegama za više od jedne sekunde. Mercedes i Ferrari bili su bolidi na vrhu, a ispod njih bio je pravi miks bolida. Iz Q1 ispali su Antonio Giovinazzi, Jolyon Palmer, Kevin Magnussen, Stoffel Vandoorne i Lance Stroll.

Druga runda donijela je laganu filtraciju formi momčadi. Mercedes i Ferrari ponovno na vrhu, Red Bull nešto iza njih, a iza njih su zgusnuti Toro Rosso, Williams, Haas, Renault i Force India. Izgleda kako Grosjean i Massa vuku svoje momčadi, budući da su im momčadski kolege već sada u velikom zaostatku. Ispali su Marcus Ericsson, Esteban Ocon, Fernando Alonso, Sergio Perez i Nico Hulkenberg.

U trećoj kvalifikacijskoj rundi Mercedes i Ferrari su odmah izašli na stazu te postavili najbrža vremena vikenda, a najbrži je bio Lewis Hamilton, koji je postavio rekord staze. Točno tri desetinke iza njega smjestio se Sebastian Vettel, dok je Bottas iza njega bio dodatne dvije tisućinke. Četiri minute prije kraja Q3 Daniel Ricciardo izletio je u trećem sektoru te izazvao crvenu zastavu. 10 minuta poslije nastavljene su kvalifikacije, kada su i ostali bolidi izašli na stazu. Ekipa s vrha poretka poboljšala je svoja vremena, no poredak je ostao isti. Hamilton, Vettel, Bottas i Raikkonen. Odličan posao odradio je Romain Grosjean, koji je doveo Haas do šestog mjesta, a ništa lošiji nije bio ni Felipe Massa, koji je dogurao Williams do sedmog mjesta.

Utrka je sutra u 7:00

1. Lewis Hamilton Mercedes 1:22.188
2. Sebastian Vettel Ferrari 1:22.456 +0.268
3. Valtteri Bottas Mercedes 1:22.481 +0.293
4. Kimi Räikkönen Ferrari 1:23.033 +0.845
5. Max Verstappen Red Bull Racing 1:23.485 +1.297
6. Romain Grosjean Haas F1 1:24.074 +1.886
7. Felipe Massa Williams 1:24.443 +2.255
8. Carlos Sainz Toro Rosso 1:24.487 +2.299
9. Daniil Kvyat Toro Rosso 1:24.512 +2.324
10. Daniel Ricciardo Red Bull Racing       /
Q2
11. Sergio Perez Force India 1:25.081 +2.893
12. Nico Hülkenberg Renault 1:25.091 +2.903
13. Fernando Alonso McLaren 1:25.425 +3.237
14. Esteban Ocon Force India 1:25.568 +3.380
15. Marcus Ericsson Sauber 1:26.465 +4.277
Q1
16. Antonio Giovinazzi Sauber 1:26.419 +4.231
17. Kevin Magnussen Haas F1 1:26.847 +4.659
18. Stoffel Vandoorne McLaren 1:26.858 +4.670
19. Lance Stroll Williams 1:27.143 +4.955
20. Jolyon Palmer Renault 1:28.244 +6.056

Odgovor

91 komentara

  1. Davor7 Prikaži

    … i onda dođu kvalifikacije u kojima Lewis pomete konkurenciju,a i kad se Botas malo ustali u ekipi prve dvije startne pozicije ce biti podijeljene i prije pocetka vikenda. Također u sezoni ocekujem napredak Red Bulla koji ce kao i u proslima prestici Ferarri jer su puno bolji u razvojima bolida kroz sezonu sto je cinjenicno dokazano


    0
    0

    0
    • Narain Karthikeyan
      F1 Karthikeyan Prikaži

      Evo ti nevidljivi dislike.


      0
      0

      0
    • Pierre Gasly
      Perica9 Prikaži

      propali navijač McLarena i sad se moli Bogu da Mercedes nastavi dominaciju.


      0
      0

      0
    • F1puls
      ivanh Prikaži

      2.5 desetinke nije metenje konkurencije, a Botasu je pametnije u prvoj utrci ići na sigurno tj. završiti kvalije i utrku, nego se razbiti i izgubiti samopouzdanje….U svakom slučaju, utrka će biti zanivljiva :-)


      0
      0

      0
    • David Croft
      Frantic Donator Prikaži

      Kakva stručna opservacija :facepalm:


      0
      0

      0
    • David Croft
      Ferrari Prikaži

      Davore banaj se.


      0
      0

      0
    • Clay Regazzoni
      HeatBlast44 Prikaži

      Hajde da si prosle sezone u ovo vrijeme napisao taj komentar, kad je Ferrari zaostajao skoro sekundu, ali sada kad ne zaostaju ni 3 desetinke je apsurd reci da je Merc danas pomeo sve, pa nisu osigurali ni prednji red, kamoli pomeli…


      0
      0

      0
    • avalon Prikaži

      sad posli ove iscrpne analize forumaša Davor7 možemo prestat pratit ovu sezonu jer se već sad sve zna . pomest konkurenciju za čak 0,268 s je nenadoknadivo . prije će RB nadoknadit današnji zaostatak od 1,02 s za ferrariem nego ferari 0,268 za mercedesom . zaista je činjenično dokazano da RB puno bolje razvija bolid od ferraria tokom sezone … pogledajte samo 2016. dok 2015. zanemarite . slučajno se desilo . a di će tek bit ferrari kad proradi williams jer paddy lowe je nedavno izjavija da williams može pobjeđivat . pa kad se malko “posloži” FI , TR da gasa , McLH završi unapređenje motora , a i renaulta će s e trebat nešto pitat … uglavnom , ferrari čeka maračna budučnost pri dnu poretka u društvu sa haasom , sauberom . i oni bi vjerovatno bili bolji od ferraria da ne koriste njihov motor . zaista , svaka čast Davor7 , reinkarnacija je i kombinacija nostradamusa , vange , braće tarabića te još nekoliko najznačajnijih proroka u povjesti jer samo takav na osnovu prvih Q može obznanit svima točno činjenično stanje . šteta šta nema više +/- … od meni bi dobija pregršt pluseva .


      0
      0

      0
    • Davor7 Prikaži

      Koliko vas bi stavilo kucu na okladu da ce Ferarri dostici Mercedes i da Red Bull u sezoni nece dostici Ferarri ? Ja cu vam reci, niti jedan od vas ! Malo sam preuvelico sa kucom i bolje bi bilo evo sa 100 kuna gdje sam također siguran da niti jedan od vas ne bi bacio ni 100 kuna u vjetar. Cinjenicno stanje je da u sezoni Mercedes i Red Bull puno bolje razvijaju bolide od Ferarria,to je dokazano kroz prosle sezone i nitko na svijetu to ne moze opovrgnuti. Jos jedna stvar je jako bitna i to je taktika u kojoj Ferarri sa dvije spomenute ekipe ne moze stati u istu recenicu sto je također cinjenicno dokazano kroz prosle sezone u kojima su Red Bull i Mecka meli pod Ferarriem kroz taktiku. Slobodno mozemo reci da je Hamilton pomeo pod sa Ferarriem jer to nije samo 0.32 s,to je o.32×52 kruga sto je 17 sekundi prednosti u utrci. Sve ovo smo prosli prosle sezone kada smo mi neki također nakon prvih kvalifikacija rekli da je Mecka nedodirljiva za Ferarri,a vi se onda kao i danas drzali jos uvijek zimskih testova lazuci sebe da je Mercedes dostizan. Mercedes jeste dostizan za Ferarri ali nazalost samo dok je u boxu,a na stazi jedino u slucaju nekog kvara na preciznom njemackom stroju.


      0
      0

      0
      • Clay Regazzoni
        HeatBlast44 Prikaži

        Mercedes je poznat po svom kvali modu u kom izvuku 200%, a na utrci nisu toliko jaci, zavisno od trke do trke, nekad stvarno pometu, a nekad ne pobjede ni za 5 sekundi. Aaa ako je Ferrari zaostao samo 2 ipo desetinke pored dobro poznatog Merca u kvalama, kako ce se tek onda na trci istopit ta prednost… pa vjerovatno ko sladoled na suncu ;)


        0
        0

        0
      • David Croft
        Ferrari Prikaži

        Davore…ozbiljno banaj se. Izbriši račun.
        Fulao si sport.

        Aj bok.


        0
        0

        0
      • avalon Prikaži

        budalaština No 1. “Cinjenicno stanje je da u sezoni Mercedes i Red Bull puno bolje razvijaju bolide od Ferarria,to je dokazano kroz PROŠLE SEZONE i nitko na svijetu to ne moze opovrgnuti.” može opovrgnut sezona 2015. seb na kraju 3. . do par trka prije kraja ima je TEORETSKE šanse za titulu , nijedan vozač RB to nije ima . btw , bolje plasirani kvyat je na kraju završija 7. 4 mista iza seba . u konstruktorskom ferrari 2. , RB 4. … sa svojim boljim razvijanjem bolida kroz sezonu nisu uspili skinut” ni williamsa iako su financijski bili možda 3 do 4 X moćniji . budalaština No 2. množit vrime kruga u Q ka realno vrime u trci ?!?!?? lani je u Q3 LH vozija najbrži krug 1’26”327 s , a u trci 1’30”945 s ;) to ti je jedva 4,6 s sporiji najbrži nego u Q 3 s tim da niko ne može vozit konstantno tako … osim MS u ferrariu koji je u mađarskoj dio trke vozija krugove brzo ka u Q . a šta se tiče kuće … ma ko bi je stavija na okladu osim tebe pa si stoga pobjednik u prognoziranju već i prije starta sezone


        0
        0

        0
  2. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Hamiltonova sezona. Bottas podbacio. Vettel odradio maximum. Raikkonen podbacio. Alonso odradio maximum. Vandoorne podbacio.


    0
    0

    0
  3. Ayrton Senna
    castrol95 Prikaži

    Vidim da je ekipa već očajna,ali manje od 0.3 s nije ni previše,još ako se uzmu u obzir prošlogodišnji problemi merca sasa startom moglo bi biti zanimljivo iako merc ima prednost


    0
    0

    0
  4. Michael Schumacher
    Slavenowsky Donator Prikaži

    Pesimisti gledajte tablicu :)


    0
    0

    0
  5. Pierre Gasly
    Perica9 Prikaži

    Četiri minute prije kraja Q3 Daniel Ricciardo izletio je u trećem sektoru te izazvao crvenu zastavu.

    Što nije Ricciardo izletio osam minuta prije kraja? Sve u svemu svaka čast Hassu! Iz jako pouzdanih izvora Stroll neće nikada dobiti vozačku dozvolu , jedino ako tata plati :-) Pinkie FI razočarala


    0
    0

    0
  6. Kimi Raikkonen 7
    Ciki-F1 Pretplatnik Prikaži

    Nije loše ali nećemo se unaprijed zalijetati.
    Čestitke Luji, nije mala stvar.
    Tek za par utrka ćemo vidjeti kako su posložene ekipe.
    Najgore mi je što sutra mogu gledati samo pola sata utrku, uf.


    0
    0

    0
  7. Michael Schumacher
    bob_rock Prikaži

    očekivano, al Ferrari izgleda blizu, vidit ćemo kakav će biti start. tu su talijani dobri, samo da Merc ne odleti u daljinu. svaka čast Grosjean!


    0
    0

    0
  8. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Lewis dimenzija za sebe. Seb solidan posao, ali navodno je Arrivabene nezadovoljan jer su mogli i bolje. Znači zaostatak je možda i manji. Pohvalio bi Giovinazzija. Magnussen, Stroll, Palmer nemaju što raditi u F1. RB sam očekivao puuno bliže Mercu i Ferrariju. Torro Rosso solidan, Grozni odličan. Force India podbacila, očekivao sam ih iza RB-a.

    čini mi se da ove sezone imamo RACE ON!


    0
    0

    0
    • Dan Gurney
      CrashOverride Donator Prikaži

      Meni je Palmer koma.. Stroll ima vremena pokazat isto.. A Kevin mi ono, nit smrdi nit mirise .. A jesam skocio kad je mladi Giovinazzi skoro pobjedio Marcusa :)


      0
      0

      0
    • David Croft
      Frantic Donator Prikaži

      Jbga, meni 0,27sec nije dimenzija za sebe, što jest jest.
      A možda je i manje, kao što šef kaže.
      Sa Strollom bi pričekao, barem pola sezone (ili čitavu).
      Što se tiče pink ekipe imao sam neki feeling da će krenuti malo nadole.
      Jer su prošle sezone sa 4. mjestom dostigli limit.
      K-Mag, izgleda da ipak nije to TO.


      0
      0

      0
    • Ayrton Senna
      Beethoven87 Donator Prikaži

      Mislim da je optimizam za Ferrari opravdan jer su lani zaostali 0.8 za poleom, a ove manje od 0.3… Jos ako bude kao lani da su jos blize u utrci nego u jednom brzom krugu… uf


      0
      0

      0
    • Spr Prikaži

      Zasto je Ham dimenzija za sebe,a Vet solidan,pa nije razlika 5 sek.???????


      0
      0

      0
      • avalon Prikaži

        zato jer je wolff jučer izjavija “Hamilton je trenutno u svojoj ligi, ispred svih ostalih. ” :) :) liga za sebe je npr usain bolt na 100 m koji od 2008. do danas nije pobjeđen ( 100 , 200 , 4 X 100 ) na OI isto ka na svjetskim prvenstvima od 2009. do 2015. u istim kategorijama ;)


        0
        0

        0
  9. Wolf
    hattrick Donator Prikaži

    Nadam se prošlogodišnjem Sebovom startu… i stabilnu kontrolu utrke.


    0
    0

    0
  10. Jenson Button
    senad22 Prikaži

    Napokon cemo docekati titansku borbu HAMILTON/VETTEL!


    0
    0

    0
  11. Nando
    Matek14 Prikaži

    sve po starom.. hamilton naprijed, bottasu će trebati neko vrijeme dok počne izvlačit sve iz ovog mercedesa..ferrari opet dobro krenuo, al završit će ko i svake godine.. red bull me malo razočarao, al oni će do kraja sezone zauzeti ferrarijeve sadašnje pozicije

    mclaren.. ah.. moglo je i gore.. čak sam i očekivao gore..


    0
    0

    0
  12. Mclaren
    luke flywalker Donator Prikaži

    dvije i pode dessete, meni je to ok zaostatak, da sam navijač ferarija zadovoljan bih bio. a na startu može bit svašta, pogotovo što Hamo loše starta.


    0
    0

    0
  13. HonestlyGuys Prikaži

    Čemu ovoliko negativnih komentara u vezi Ferrarija; treba tek vidjet utrku pa onda još koju, ali zasad se čini da su napravili najbolji posao preko zime. U Melbourneu su prošle sezone u Q kasnili 0,85s… Meni se ne sviđa Kimijev nastup, Ferrari je trebao potražit zamjenu za ovu sezonu jer ovako nemaju šanse za konstruktorski. Ne vidim to metenje konkurencije od strane Hamiltona, Mercedes je jednostavno još uvijek malo ispred, a Bottas sigurno nije na 100% u ovom trenutku. Bilo bi lijepo i da je RB malo bliže


    0
    0

    0
  14. Ayrton Senna
    Beethoven87 Donator Prikaži

    Bit ce zanimljivo. Kapa dole za Vettela, uspio razdvojit Mercedese, a toliko pomest Kimija je ponovo dokaz koliko je dobar…
    Opcenito, najvise me veseli sto izgleda da ce vozaci znatno vise ciniti razliku… Vidjeli smo s Riccijevim incidentom da bolidi nisu zajebancija i to potvrdjuje da ce biti jako bitno “tko je za volanom”…
    Pokazalo se da su “dokazani lisci” (nahvaljeni vozaci- s razlogom) odradili puno bolji posao od svojih timskih kolega: Ham, Vet, Massa, Grosjean, Hulk, Perez, Alonso… Primjerice, uvjeren sam da Torro Rosso ne bi imao oba vozaca u Q3 da ga vozi neki drugi vozacki par (Ericsson, Palmer), ili manje iskusni (Stroll, Vandorne, Ocon), iako je bolid ocito dosta dobar…


    0
    0

    0
  15. Mercedes
    hrcfaca Prikaži

    Za mene onako jedne dosta očekivane kvalifikacije. Vidi se sada da je Mercedes i dalje u prednosti što se tiće kvalifikacija, no definitivno je Ferrari dosta blizu barem u rukama Vettela no jako će bit sutra zanimljiv start ponajviše zbog novog pravila pa da vidimo tko će se tu najbolje snači. A druga stvar je što je Ferrari u utrkama imao dosta dobar race pace pa i treba vidjeti kako će koja momčad biti prema gumama iako su gume ove godine nešto dugotrajnije ne vjerujem da će baš sve momčadi ih jednako trošiti.
    U svakom slučaju nadam se zanimljivoj utrci.


    0
    0

    0
  16. Michael Schumacher
    Slavenowsky Donator Prikaži

    Hehe najgori su oni koji navijaju za los rezultat samo da bi opravdali svoje misljenje, kako bi rekli da su i dalje bili u pravu.

    Kad se budu desavale greske izaci ce iz zemlje kao kisne gliste i poceti pametovati, a kad ih pricepe dobri rezultati tad ih nema, na njihivim profilima mozes vidjeti malu balu sijena kako vjetar gura.


    0
    0

    0
    • Michael Schumacher
      senna66 Donator Prikaži

      Da je suditi današnje kvalifikacije po nekim komentarima pomislio bih da je Ferrari totalno podbacio. Kad ono 0,268 iza Mercedesa. To su komentari onih koji su najavljivali da će RB i Mercedes šamarati Ferrari ove sezone. Vidi čuda sad kad RB zaostaje skoro 1,3 sekunde onda nikome ništa. Ferrari svejedno ne valja.


      0
      0

      0
    • Clay Regazzoni
      HeatBlast44 Prikaži

      Ferrari i kad je najbolji, ne valja, jer tad dominiraju pa brzo omrznu :zubo:


      0
      0

      0
    • Michael Schumacher
      Slavenowsky Donator Prikaži

      Nije poenta da Ferrari opet dominira, vec da bude kompetetan. Pravi sladokusac F1 voli adrenalin, voli uzbudjenje, a takvo sto nece dobiti dominacijom.

      Dabogda svaka sezona bila neizvjesna, al sarenolika, ako to nekom nije u interesu nek mijenja sport, oni su zalutali ovdje


      0
      0

      0
      • Rover
        zjurina Prikaži

        Tako je – sjetimo se 2012.te & 2013.te :-) kako su počele.

        2012.te – prvih sedam utrka ako se ne varam 7 različitih pobjednika.
        2013.te – prvih šest utrka, 4 različita pobjednika…


        0
        0

        0
  17. Fernando Alonso
    croatic f1 urednik Prikaži

    Ne znam čemu odmah toliko negativnih komentara za ove koji su ispali u Q1, zar bi im zbog jednog lošeg rezultata odmah trebalo oduzeti vozačko mjesto? Pa već sutra se svi oni mogu probiti prema naprijed. Napisao sam to na forumu, ove sezone backmarkeri ne postoje, a ostatak grida (iza Mercedesa, Ferrarija i RB-a) je vrlo zgusnut i nijanse će činiti razliku od utrke do utrke. Tu su naravno i novi bolidi koji su drugačiji, ne praštaju greške i na koje treba vrijeme da se privikne. To pogotovo vrijedi za rookieje poput Vandoornea i Strolla, a ne treba ni Palmera ni Magnussena odmah otpisati.


    0
    0

    0
    • Michael Schumacher
      senna66 Donator Prikaži

      Dobro, ali kako opravdati Palmera i njegovih 6 sek. To je već malo ekstremno. Nije mu prva sezona u F1. Giovinazziju su ovo bile prve kvale pa ga je podero s tim da vozi možda i najlošiji bolid na gridu.


      0
      0

      0
      • Honda
        zekohonda Donator Prikaži

        Awful car- kaze palmer.


        0
        0

        0
      • Fernando Alonso
        croatic f1 urednik Prikaži

        Palmer se požalio na puno lošiji osjećaj u bolidu naspram jučerašnjim treninzima, žalio se na kočnice, balans i trakciju bolida što je vjerojatno posljedica one nesreće na 2. treningu, a imao je i nekih tehničkih problema u prvom izlasku na stazu. Istina je da ni lani nije briljirao, ali ovo je tek prva utrka i kao što sam rekao, već sutra se stvari mogu okrenuti.


        0
        0

        0
  18. Rover
    zjurina Prikaži

    Čestitke Lewisu na Pole-u, a i Sebu na Prvom redu…
    Sutra ga Seb prepiša na Startu, obzirom da Lujo “nezna” startati… i to je to.. hehe.
    Pfpf…da ne ureknem ;-)


    0
    0

    0
  19. Kimi Raikkonen
    Iceman 7 Prikaži

    Mislim da za Bottasa i nije tako loše startat 3. jer Vettel ispred njega starta na prljavoj strani staze kao i Kimi iza…. Kimi je izgleda napravio grešku u oba brza kruga na istom 3. zavoju, šteta… Stroll izgleda da još nije naučio zagrijavat gume, jer je dosta pleso u svom krugu, a Vandoorne definitivno nije tolko loš koliko vrijeme pokazuje,…. Giovinazzi mislim da zaslužuje mjesto u F1 više nego 5-6 vozača na gridu…


    0
    0

    0
  20. Rover
    zjurina Prikaži

    Lol…čitam dole ostale komentare… pa mi muka od kojekakvih nebuloza…

    Tek su kvale završile, ni prva utrka nije “odrađena” a Lujo već Big Champion ! hahaha…

    Pomeo konkurenciju… di to ??? … prednost 0s268

    Hahah…šovječe nemožeš tolko brzo NITI TREPNUT , a pomeo konkurenciju.
    Neki su ošito se jučer malo proveselili poslije tekme, ha ?


    0
    0

    0
  21. Pirelli Hard
    Monty Prikaži

    Sve u svemu zanimlivo,osobito u pogledu snalaženja vozača u novonastalim uvjetima u kojima je bar za sad isplivalo,tko je tko u F1.Ferrari blizu iznenađenja ali druga i četvrta,za start lošija pozicija sutra sigurno neće biti od velike pomoči,no valja biti optimist a ja to danas jesam. :pivo:


    0
    0

    0
  22. Ferrari
    mljac Prikaži

    Ferrari je jeko dobar, i dalje mislim da će ove godine prvak biti obučen u crveni kombinezon.
    Grosjean je pokazao da zaslužuje biti u Ferrariju nakon Kimijeve mirovine….


    0
    0

    0
  23. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Grosjean svaka cast majstoru…..takoder Vettel ispred Bottasa isto fantasticno, a Alonso 13 mjesto ispred jedne FI, Renaulta i Haasa i Williamsa…nije kako sam ocekivao da ce biti ove sezone, jod su tu razlike medu timovima, ali mislim da ce sutra biti super


    0
    0

    0
  24. Force India
    alen-sisul Prikaži

    Vrlo zanimljive kvalifikacije, veselim se utrci moglo bi biti gusto. Q3 mod kod Mercedesa više nije dominantan kao prije, Seb je napravio posao, Kimi tako tako u zadnjoj rundi je to moglo bolje.
    Iskreno Botas me je razočarao, za sad to nije dovoljno za parirati Lewisu. U Red Bullu su i rekli da bi mogli biti tu gdje jesu. Ostali očekivano zgusnuti u sredini poretka. Uglavnom nadajmo se da Ferrari može sutra zapapriti Mercedesima.


    0
    0

    0
  25. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    prvo i osnovno: drago mi je vidit ovoliko komentara.
    tradicionalno pogledam malo fp1 pa preskočim sve do utrke, tako je bilo i ovaj put.

    susdržo sam se bio ikakvih prognoza u petak… sad je većina stvari dosta jasnije.
    konačno ferrari može sutra konkurirat mercu.
    rb me razočaro, stvarno nisam očekivo ovakav zaostatak.
    pohvale groznom…ona hvaljenja ferrarijevog motora nisu bila za ludu.
    giovinazziju također pohvale.
    pokude preskačem ovaj put, a ima ih dosta. :)
    13. mjesto alonsa ne izgleda loše, (očekivo sam gore), ali opet to je napredak samo od 0,6 sec u odnosu na prošlu godinu. ako jedan mch završi utrku ja zadovoljan.
    digo sam 150 kn na kladionici, dvoboj perez-alonso. $)


    0
    0

    0
  26. Mclaren
    wilson Prikaži

    Odlično je vidjeti Ferrari u prvom startnom redu. Grosjean i oba STR-a među deset. McH bolji od ocekivanja. No Giovanazzi mi je najljepše iznenađenje. Magnussen razočaranje. No, donositi zaključke nakon prvih kvalifikacija i utrke je preuranjeno pošto je ovo prva utrka i još se vozi na stazi koja toliko ne otkriva pravu snagu ili nedostatke bolida. Zanima me kakav će biti start sutra.


    0
    0

    0
  27. morenocro Prikaži

    Bravo za Grosjana,a sutra će biti ludo na startu..dva mercedes i dva ferrarija…ostalo neću komentirati jer sve je nepoznanica…nadam se odličnoj trci..


    0
    0

    0
  28. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Force Indija je napravila los bolid. Toliko bolji motor a tek 4 desetinke ispred.


    0
    0

    0
  29. Rover
    zjurina Prikaži

    Ha, gledam ponovo kvale, ovaj puta na pravom ekranu, a ne na majušnom mobitelu…& nemrem se naguštat :-)
    A radi ćega? Radi nečega što niko ama baš niko nije spomenuo… svi pričaju o rezultatima ovih, o rezultatima onih, kako je loš ovaj…blablabla… brz amo brz tamo, sektori blabla
    Aaaaa koooonačno, konačno Formula izgleda kao “prava” Formula1 :-) :-) :-) :-) :-)


    0
    0

    0
  30. Sebastian Vettel 5
    Ronin Donator Prikaži

    I tako počelo je :) puno sreće svima u novoj sezoni i puno dobrih komentara i što manje posla za admine :) Zadovoljan sam qvalifikacijama i jedva čekam da to sutra krene pa da vidimo tko je gdje u ovoj sezoni.


    0
    0

    0
  31. Wolf
    hattrick Donator Prikaži

    Htjeo bih pohvaliti ekipu u komentarima. Super ste!


    0
    0

    0
  32. Nigel Mansell
    pero Prikaži

    Počelo je. (zimska kriza je bila gadna)


    0
    0

    0
  33. Nigel Mansell
    pero Prikaži

    A počele su i “igre bez granica” https://www.youtube.com/watch?v=EMv0N5XSuKo


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.