Vettel: Postoji puno stvari koje možemo poboljšati

Izdvojeno

Crankshaft

Prije 7 godina 2 min 1 komentara

Iako je Ferrari pokazao zavidnu brzinu na predsezonskim testiranjima, Sebastian Vettel je na drugom slobodnom treningu bio pola sekunde sporiji od najbržeg vozača dana, Mercedesovog Lewisa Hamiltona. Nijemac je rekao da je vrijeme izgubljeno na prvom slobodnom treningu utjecalo na pripreme njegove momčadi i da se bolid treba poboljšati na nekim poljima, ali ne sumnja da će subota biti puno bolja za Scuderiju.

“Balans još nije bio onakav kakav želim da bude, zato i dalje vjerujem da možemo napraviti pristojan korak prema naprijed. Jutro nije bilo tako dobro, imali smo neke manje probleme koji su me iznenadili. Međutim, momčad radi dobro. Mislim da postoji puno stvari koje možemo poboljšati. Balans još nije tako dobar, ali siguran sam da tijekom noći možemo raditi na tome. Imali smo neke manje probleme ovog jutra koji su nas koštali vremena po krugu, pa nam je trebalo nešto više da uđemo u ritam. Bolid se još uvijek ne čini dobrim kao što bi trebao i kao što može biti.”

“Ljudi izvana imaju svoje mišljenje bez obzira na to što im kažete. Na testiranjima smo bili jako sretni, vremena su izgledala dobro, ali to ništa ne znači. Dođete ovdje i to je mjesto kada su vremena bitna, bili smo realni oko toga. Danas je bilo OK, bolid se čini dobar i nije se puno promijenio, prošla su samo dva tjedna kada smo izašli iz njega. I dalje se možemo poboljšati”, rekao je četverostruki svjetski prvak.

S Vettelom se slaže i timski kolega Kimi Raikkonen.

“Ništa nije bilo čisto kao što smo željeli i imamo stvari koje moramo poboljšati. Trebamo gledati širu sliku, ovo je prvi dan i sutra će svi dati sve. Teško je nakon ovoga danas reći gdje ćemo biti u usporedbi s Mercedesom, ali moramo se poboljšati na nekoliko područja i onda ćemo vidjeti”, dodao je Finac.


Odgovor

1 komentar

  1. Maurizio Arrivabene
    Basso Profondo Prikaži

    Daj prištelujte više te pakne i balans štange i idemo dalje Forza Ferrari!


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.