FIA promijenila format presice vozača za VN Australije

Vijesti

Crankshaft

Prije 7 godina 1 min 2 komentara

Međunarodna automobilistička federacija je potvrdila izmjenu formata konferencije za novinare (vozači) za ovotjednu VN Australije.

Do sada je nazočno bilo šest vozača, a presica je obično trajala oko pola sata. Ovog puta će osam vozača biti prisutno, ali će biti podijeljeni u dvije grupe. Najprije će četiri vozača održati konferenciju kao i do sada i koja će trajati 25 minuta, dok će ostala četiri vozača davati izjave za medije. Nakon toga slijedi zamjena uloga.

Za VN Australije, na konferenciji za novinare ćemo vidjeti Fernanda Alonsa, Lewisa Hamiltona, Daniela Ricciarda i Sebastiana Vettela tijekom prvih 25 minuta, a nakon toga Valtterija Bottasa, Felipea Massu, Estebana Ocona i Lancea Strolla tijekom sljedećih 25 minuta.

Format za presicu šefova momčadi ostaje nepromijenjen. Njoj će u petak prisustvovati Ferrarijev Maurizio Arrivabene, McLarenov Eric Boullier, Red Bullov Christian Horner, Williamsov Paddy Lowe i Mercedesov Toto Wolff.

Presica vozača na rasporedu je u četvrtak u 5:00 po hrvatskom vremenu, a presica predstavnika momčadi u petak u 8:00 po hrvatskom vremenu.


Odgovor

2 komentara

  1. Wolf
    hattrick Donator Prikaži

    Super, više minuta – više dosadnih pitanja na koje možemo pretpostaviti odgovor… nadam se da će se ekipa na presici također malo više potruditi da nam to sve skupa bude zanimljivije.

    Inače volim te presice, no ima ih totalno bezveznih.. od glupih novinarskih pitanja na koje znaju da im se neće ništa odgovoriti što bi oni očekivali, do diplomatsko-izlizanih odgovora.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.