Hamilton: S Bottasom nema “mentalnih igrica”

Vijesti

Ante Vetma

Prije 7 godina 2 min 7 komentara

Lewis Hamilton kaže da je Valtteri Bottas već sad postao njegov najbolji timski kolega u Formuli 1 jer s njim nema mentalnih igrica.

Hamilton je s prijašnjim kolegom Nicom Rosbergom proveo četiri godine u Mercedesu, a u posljednje tri taj duel obilježila je direktna borba za naslov. Rosberg i Hamilton bili su bliski u mlađim danima, ali je njihov odnos zaoštren nakon nekoliko nespretnih incidenata na stazi.

“Ono što mi se sviđa u radu s Valtterijem jest da se sve bazira na onome što se događa na stazi, ne izvan nje.”

“Nema igrica, potpuno je transparentno i to mi se sviđa. Osjećam da već sad imamo bolji odnos nego što sam imao s bilo kojim kolegom u karijeri.”

“On želi dati sve od sebe u prvoj sezoni za ekipu, a ja sam tu već neko vrijeme i želim također isporučiti maksimum, a osim toga želim pružiti što je moguće više informacija kako bi on naučio.”

Bivši Williamsov vozač je priznao da je promjena ekipa iznenađujuće velika stvar, veća nego li je očekivao. Ipak, Finac se dobro uklopio, sudeći po prvim komentarima unutar ekipe, a i on je uzvratio Lewisu komplimente:

“Njegove povratne informacije prema ekipi izgledaju dobro i surađuju odlično.”


Odgovor

7 komentara

  1. Ross Brawn
    Tuzlaensis Prikaži

    Da, ono, svi potpuno vjerujemo da je Rosberg bio taj prljavi igrač u ekipi


    0
    0

    0
    • Bernie Ecclestone
      Dani Donator Prikaži

      Pa imao je prljavih poteza. Da. Međutim ovo je više pr izjava kako bi pohvalio Bottasa nego nekakvo odmjeravanje snaga.


      0
      0

      0
      • avalon Prikaži

        “Pa imao je prljavih poteza” npr kojih ? koliko ? usporedimo brojeve takvih poteza . ko je prvi započeja sa time ? kakve neko treba imat živce da povremeno ne uzvrati … šta bi se trebalo vječno “pokrivat ušima” nna sve šta je LH radija i priča po medijima za vrime “partnerstva” i to ne samo o nici nego i nekim drugim vozačima npr buttonu , sebu , MS …. možda kenjanje po drugima ( kad to radi lewis ) nije nešto nekorektno , prljavo ? ja takve stvari nikad nisam čuja od NR … možda ih je bilo gomilu ali nisam dobro “sluša” :) :) :)


        0
        0

        0
      • Bernie Ecclestone
        Dani Donator Prikaži

        Imaš lijepo na netu pa traži ljenčino. Kaj bi sad ja trebao tražiti jer ti se neda?


        0
        0

        0
      • avalon Prikaži

        hehehehe… sigurno sam treba pronač MC 2014. i “događaj” u mirabeau – u tokom Q :) stari papak i uz to svjetski prvak iz 1964. ( lako mu je bilo osvojit titulu jer su mu konkurenti bili neznalice graham hill i jim clark ) pa još i englez je laga izjavivši da NR uzevši u obzir brzinu kojom je njemac ima na izlasku iz casina te neravnu stazu ( obićna cesta “pretvorena” u stazu ;) ) koja “baca” bolid to nije uradija namjerno . ako se ne varam slično mišljenje je ima i prost ali šta on zna o vožnji i stazi ( samo je 4 X pobjedija u MC ) . najrelevantnije je šta je LH bija UVJEREN da je NR to namjerno uradija da zjbe lewisov brzi krug . nico je uz pomoč kompjutera točno zna di je LH u tom trenutku , koliko zaostaje , a zna je i da će ako to napravi u mirabeau – u žute zastave onemogučit LH :) :) :) ili možda onaj spa di je kirurškom preciznošću probija gumu LH , a da ne polomi svoj spojler nego ga tek malko ošteti . bem ti , tek sad vidim koliko je mačak zapravo bija NR … comp u glavi pa i bez obavjesti iz boxa je točno zna koliko zaostaje i di mu je na stazi kolega , a i soft touch kojim konkurentu probija gumu bez posljedica za svoj bolid . da je vozija trke zaprega u ben huru svima bi polomija kola i pobjedija u trci :) :) :) srića njergova šta je naletija na fer i korektnog lewisa nesklonog incidentima i nekontroliranim izjavama jer da je naletija na nekog drugog kolegu mnoge prljavosti njemca ne bi tako glatko prošle :) :) :)


        0
        0

        0
  2. Sebastian Vettel 5
    Vettel-Ferrari Donator Prikaži

    Čovjek nakon četri dana testiranja u istoj ekipi s Bottasom kaže da ima najbolji odnos s njim od svih kolega dosad. Vidjet ćemo baš kakav će imati odnos ako Bottas bude u stanju da ponudi Hamiltonu utrku prbiližnu onoj u Bahreinu 2014. s Rosbergom.


    0
    0

    0
  3. Formula 1
    Libero Prikaži

    Ljubav na prvi pogled…… trajaće do 26 marta.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.