Force India pronašla novog sponzora

Vijesti

Marko Rakić

Prije 7 godina 1 min 1 komentara

Force India je za novu sezonu pronašla još jednog sponzora, a riječ je o firmi Farah koja se bavi proizvodnjom odjeće. Tako će osoblje ekipe nositi robu ove marke tijekom događanja na trkaćim vikendima kada nisu u kombinezonima. Slično partnerstvo imao je Renault sredinom prošlog desetljeća, kada su njihovu robu krojili u firmi Guru. Glava momčadi, Vijay Mallya, rekao je nekoliko riječi prilikom ostvarivanja suradnje:

“Važno je da ljudi u momčadi budu obučeni u dobro dizajniranu i udobnu odjeću dok putuju svijetom, stoga smo ponosni što smo uspjeli ostvariti partnerstvo s Farahom. Dizajn kojeg su odlučili napraviti za naš tim sastoji se od klasičnih linija, što dodatno potvrđuje Farah kao tradicionalnu marku.”

Podsjetimo, Force India će sutra predstaviti svoj novi bolid, a zakazano vrijeme je 14:00h. Nakon što su Perez i Hulkenberg zadnje tri godine činili vozački par Force Indije, za 2017. će Meksikanac svoje snage odmjeriti s mladim Estebanom Oconom, koji iza sebe ima tek devet utrka u Formuli 1.


Odgovor

1 komentar

  1. Mercedes
    QFlash82 Donator Prikaži

    Pomalo su mi smiješne ove PR izjave momčadi i sponzorskih firmi.

    Ne bi me začudile ni izjave tipa:
    ‘važno je započeti dan toplim kruhom i zdravim te ukusnim čokoladnim namazom, u našoj momčadi smo uvijek vjerovali u čokoladne namaze i vrhunske rezultate koji oni daju našim vozačima i mehaničarima, stoga smo jako ponosni na naše partnerstvo s Lino Ladom i Lino Ladom Kokos’.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.