Zimska stanka, 82. dan: Crtice iz života vozača Formule 1 (11. dio)

Izdvojeno / Marko Rakić: Statistika, zanimljivosti, povijest

Marko Rakić

Prije 7 godina 2 min 1 komentara

Juan Pablo Montoya bio je vrlo temperamentan vozač koji je često znao puknuti kao kokica, a navijači ga pamte kao iznimno borbenog i brzog. Kolumbijac ni van trkaćeg asfalta nije bio miran, pa je tako 2003. godine, dok se vozio jugom francuske, zaboravio na brzinomjer te postigao više od 200 km/h na autocesti. Zaustavio ga je policajac na motoru koji je bio vrlo uznemiren Montoyinom vožnjom.

“Čovjek je napravio predstavu od toga, zapravo nije bilo nikoga na autocesti, čak nisam vozio toliko brzo. Razgovarao sam sa suprugom i zbog toga sam vozio samo 200 km/h.”

Tijekom sezone 2008., Robert Kubica osvanuo je kao nenadani kandidat za titulu prvaka, i to baš poslije svoje prve i jedine pobjede u Formuli 1, VN Kanade 2008. Poznato je da Kubica nikad nije zadovoljan brzinom, te da uvijek želi još.

“Kakav je to osjećaj odvoziti savršen krug? Što je to, nije mi poznato takvo nešto”, našalio se. “Nikad nisam uspio odvoziti savršen krug. Uvijek može još brže.”

Evo nas opet na Jamesu Huntu. Njegovih svinjarija i ludosti nikad dosta, a ima ih more neotkrivenih. Nije James nikad pazio na to da uskrati sebi nekakav užitak, pa se tako pred VN Francuske 1976. našopao paštete od gusje jetre. Priča se da je pojeo preko jedne kile. Na kraju je uspio pobijediti u utrci, a na postolju se cijelo vrijeme suzdražvao da ne povrati koliko mu je loše bilo. Naravno, treba li spomenuti da je iste večeri slavio u klubu, opio se te završio s dvije žene u krevetu.


Odgovor

1 komentar

  1. Mclaren
    raca Prikaži

    Nakon toga, Hunt se više nije nikad prenajedao, kako bi mu krevet bio puniji od jedva dvije ženske



    2
    2

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.