Rosberg: Želio sam da me Alonso zamijeni u Mercedesu

Izdvojeno

Crankshaft

Prije 7 godina 2 min 2 komentara

Umirovljeni prvak Nico Rosberg je u razgovoru za španjolsku Marcu je rekao da je i on, sada kao navijač i pratitelj Formule 1, želio vidjeti dvostrukog svjetskog prvaka Fernanda Alonsa pored bivšeg timskog kolege Lewisa Hamiltona, iako priznaje da takav odnos vjerojatno ne bi funkcionirao.

“U redu, budući da sam sada navijač i da se nalazim s te strane ‘ograde’, na to je jako lagano odgovoriti”, rekao je Nico na pitanje koga je on želio vidjeti u Mercedesu. “Svi kažu Alonso i ja to također kažem, jer bi bilo vatrometa s Hamiltonom”, nasmijao se Nijemac.

“Kao navijač, to bi bilo lijepo, ali za momčad to ne bi funkcioniralo. Ovako su pronašli odlično rješenje. Bottas je brz. Iako će Hamilton biti na jako, jako visokoj razini te će ga biti teško pobijediti, ja sam dokazao da se može.”

Rosberg je prokomentirao svoje odnose s Nikijem Laudom, koji se baš i nije činio smiren kada je čuo da se Rosberg povlači iz momčadi i Formule 1. Na pitanje jesu li u Mercedesu bili ljuti, Nico je odgovorio:

“Ljuti? Ne, pokazuju puno poštovanja prema meni i ja to cijenim. S Laudom je bilo nešto kompliciranije. Iako se čini ljut u medijima, sa mnom nije. Nasamo mi je rekao da je skinuo svoj šešir. Bio je velika podrška nakon tri jako dobre godine zajedničkog rada.”


Odgovor

2 komentara

  1. Mercedes
    Jester Donator Prikaži

    Poštujem odluku ali i dalje ne mogu prežaliti odlazak u mirovinu. :(


    0
    0

    0
  2. Pierre Gasly
    Perica9 Prikaži

    Čudno je da za Rosberga piše “umirovljenik”


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.