Magnussen: Pred Renaultom je dug oporavak

Izdvojeno

Crankshaft

Prije 7 godina 2 min 4 komentara

Haasov vozač Kevin Magnussen je odlučio progovoriti o svom bivšem poslodavcu nakon nekoliko kritika koje je na njegov račun uputio Cyril Abiteboul. Danski vozač smatra da je pred Renaultom dug oporavak prije nego momčad postane kompetitivna i u gornjem vrhu poretka.

“To je prošlost, nema smisla da previše ulazim u probleme koje ima Renault. Oni više ne znače tako puno. Važno je da smo ih pobijedili i mislim da to opet možemo učiniti. S obzirom na probleme koje oni imaju, trebat će im puno vremena da se poboljšaju. Kao što sam govorio cijelo vrijeme, oni imaju neke jako dobre ljude, hrpa je dobrih dečki tamo s kojima sam uživao provoditi svoje vrijeme cijele prošle godine, te sam s puno njih ostvario prijateljske odnose.”

“Ali, primijetio sam kako resursi nisu sve, u potpunosti. Možete imati jako puno ljudi, ali ako oni ne rade zajedno, to onda ništa ne znači. Povratak u jezgru trkaće momčadi, kao što je ova, pokazuje kako bi momčad zapravo trebala biti sagrađena. Ne možete samo nabacati ljude u projekt i očekivati od njih da isporuče rezultate. Zanimljivo je vidjeti tu razliku”, rekao je Magnussen.

Njegov momčadski kolega će ove godine biti Romain Grosjean, dok je na Kevinovo mjesto u Renault došao Nico Hulkenberg.


Odgovor

4 komentara

  1. Michael Schumacher
    Ferrari Maniac Prikaži

    Zar nije bivsi Vasseur i zar ga nije on kritizirao… ili sam ja nesto zeznuo?


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.