Bottas u posjetu Mercedesovoj tvornici

Izdvojeno

Crankshaft

Prije 7 godina 1 min 16 komentara

Izvori bliski portalu Motorsport.com su otkrili da je Valtteri Bottas posjetio Mercedesovo sjedište u Brackleyju par dana prije Božića, što potvrđuje sumnje da je na pragu potpisivanja ugovora s momčadi aktualnih svjetskih prvaka.

Službene potvrde još nije bilo, ali vjeruje se da je Finac sjedio u kokpitu novog jednosjeda njemačke momčadi te da je prošao kroz početne tehničke pripreme s inženjerima s kojima bi mogao surađivati u 2017.

Ne zna se je li ugovor već potpisan, ali posjet sugerira da se momčad priprema za dolazak 27-godišnjeg Bottasa. Mercedes je ranije potvrdio da službene objave vozačke postave neće biti prije 3. siječnja 2017. Finalizacija ovog transfera vjerojatno ovisi o osiguravanju punih mjesta drugih momčadi na koje će ovaj prelazak imati utjecaja. U prvom redu se radi o Williamsu gdje bi se mogao vratiti umirovljeni Massa, a tu su i prazna mjesta u Manoru, te jedno u Sauberu.

Mercedesov junior Pascal Wehrlein, koji je također bio jedan od kandidata za mjesto u Mercedesu, karijeru bi tako mogao nastaviti u švicarskom Sauberu kao momčadski kolega Marcusu Ericssonu.


Odgovor

16 komentara

  1. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Al ce ga Hamilton izcipelariti.


    0
    0

    0
  2. Sebastian Vettel
    senja Prikaži

    Šta odjednom utihnu oko Masse? Zar nije sve bilo gotovo…

    A ovo je logično, ako se već zna da je kandidat. Vjerovatno je i Wehrlein bio u posjeti, ako je i on kandidat. Samo što nikog to ne zanima…


    0
    0

    0
  3. mika Prikaži

    Ja bih dao priliku Romainu Grosjeanu a ne Bottasu. Mislim da bi to bio bolji izbor od finca, ali očito u Mercedesu misle kako će sa Bottasom imati mira.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.