Pat Symonds: Williams je iza Ferrarija

Vijesti

Ante Vetma

Prije 9 godina 2 min 0 komentara

Williams

Pat Symonds priznaje kako je Williams sada sporiji od preporođenog Ferrarija, nakon što je Sebastian Vettel pobijedio u dvoboju s Felipeom Massom za posljednje mjesto na pobjedničkom postolju u Australiji.

Dok je Valtteri Bottas izostao iz utrke zbog zdravstvenih problema, Massa je startao s treće pozicije koju je izgubio prilikom prvih ulazaka u boks.

“Imamo puno posla, Ferrari je brži od nas,” rekao je Symonds za Sky Sports.

“Ovo je bila taktički vrlo teška utrka. Vidjeli smo da Vettel dobro drži priključak iza nas pa smo pokušali ranije s ulaskom u boks da izbjegnemo isti potez iz Ferrarija. Međutim, ono što je uslijedilo podsjetilo me na Imolu 2005. (Michael Schumacher u Ferrariju i Fernando Alonso u Symondsovom Renaultu) gdje nismo ostavljeni s puno opcija. Vettel je tih par krugova bio prilično brz.”

Što se tiče Bottasa, očekuje se da će nastupiti u Maleziji, a javnost je zanimalo hoće li u slučaju izostanka priliku dobiti Susie Wolff.

“Ona nije naš rezervni vozač, ona je naš testni vozač. Reakcije doktora na Valtterijevo stanje su vrlo dobre. Mislim da nikad nisam vidio veće razočaranje kod vozača kao kod njega kad smo jutros razgovarali.”

Williams na raspolaganju ima i GP3 vozača, Alexa Lynna, ali Symonds ne otkriva koga će posjesti u bolid ako Bottas ne bude zdrav.

“Razmatramo nekoliko opcija.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.