Sauber će drugog vozača potvrditi u 2017.

Izdvojeno

Crankshaft

Prije 7 godina 2 min 0 komentara

Felipe Nasr, Sauber

Sauber F1 Team će, poput Mercedesa, ime svog drugog vozača objaviti u 2017. Šefica momčadi Monisha Kaltenborn je u početku istaknula kako bi pitanje vozačke postave trebalo biti riješeno do zadnje utrke ove sezone, ali to se ipak nije dogodilo.

“Ovog trenutka je u planu ime drugog vozača objaviti početkom siječnja 2017.”, potvrdio je Sauberov glasnogovornik za GPUpdate.net.

Za sada je siguran jedino Marcus Ericsson, dok Felipe Nasr vodi bitku za ostanak koju mu otežava gubitak financijske podrške njegovih sponzora. Međutim, Brazilac je bio taj koji je ove godine osvojio ključna dva boda, zahvaljujući kojima je švicarska momčad pobjegla s dna ljestvice. Ipak, za razliku od prošle sezone kada je bio uvjerljiv protiv momčadskog kolege Ericssona, Nasr je ove godine ostao pomalo u sjeni 26-godišnjeg Šveđanina.

Kandidat za mjesto je bio i Mercedesov junior Pascal Wehrlein, ali Rosbergov iznenadni odlazak je dodatno zakomplicirao stvari pa se sada i 22-godišnji Nijemac nalazi na popisu potencijalnih vozača za ekipu aktualnih konstruktorskih prvaka.

Iz Mercedesa su jučer potvrdili da potvrdu vozača ne treba očekivati prije 3. siječnja 2017.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.