Autosport proglasio Rosberga vozačem godine

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 1 min 2 komentara

Nico Rosberg, Mercedes

Nico Rosberg, Mercedes

Nico Rosberg pokupio je još jednu nagradu nakon osvajanja naslova – Autosport ga je proglasio vozačem godine. Britanski motorsport magazin to radi svake godine, te također dodjeljuje nagradu za debitanta godine. To je ove godine osvojio Pascal Wehrlein. Nico Rosberg bio je oduševljen, a nagradu mu je uručio Damon Hill, prvi sin nekog svjetskog prvaka koji je uspio ponoviti uspjeh. 20 godina poslije obitelji Hill, isto je napravio i Nico.

“Ovdje sam prvi put bio prije 15 godina. Ovo je najprestižnija večer godine, nevjerojatno je bilo spuštati se stepenicama ispred svih. Bilo je to nevjerojatnih 11 godina u Formuli 1, a ova godina je definitivno bila najbolja. Sjajan je osjećaj biti na vrhu. Da budem iskren, nisam znao hoću li imati hrabrosti odustati od sporta nakon što sam osvojio titulu.”

Ove godine smo ostali bez dva svjetska prvaka, Rosberga i Buttona, a otišao je i veteran Massa. Njihovim odlaskom aktualni grid postao je siromašniji za 49 pobjeda, 54 pole positiona, 148 postolja i 43 najbrža kruga.


Odgovor

2 komentara

  1. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Čuuuuuj :shock:
    Britanci, a Rosberga proglasili vozačem godine.
    Nešto ne valja
    Padaće sjekire ili slično :chill: :chill:


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.