1. predsezonski test
27. veljače 2017. u 9h

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Lance Stroll: Nastup na VN Kanade bit će ostvarenje snova

Lance Stroll, Williams

Lance Stroll, Williams

Lance Stroll postat će najmlađim vozačem u Formuli 1 kad krene nova sezona, te će tako s “trona” maknuti Maxa Verstappena, koji je prošle dvije sezone bio najmlađi vozač na gridu. Mladi Kanađanin prošao je opsežne testove s Williamsom, a neki aranžmani su zvučali zaista ekskluzivno. Sve je financirao Lawrence Stroll, njegov otac, koji je poticao Lancea od malih nogu ka motorsportu. Lance je prošle godine osvojio Formulu 3, a u momčadi je imao bivšeg Ferrarijevog inženjera koji je pratio njegov razvoj.

Zadnji put kada je neki Kanađanin nastupio na VN Kanade bilo je 2006., kada je Jacques Villeneuve bio u BMW Sauberu. Sada kad je organizator utrke u Kanadi obznanio da će utrke biti, Lance Stroll dobio je priliku nastupiti pred domaćom publiko, a kaže da će mu to biti ostvarenje snova.

“Svih ovih godina sam se utrkivao u Europi. Kategorije u kojima sam sudjelovao nisu mi dopuštale da se utrkujem pred domaćom publikom. Nastup na VN Kanade bit će kao ostvarenje snova. Zaista sam sretan što je Kanada u F1 kalendaru. Jedno vrijeme sam bio zabrinut, mislio sam da neću dobiti priliku utrkivati se u Montrealu. VN Kanada će definitivno biti jedna od mojih omiljenijih utrka.”

 

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

Jedan komentar

  1. mcl

    Jos kad bi Willijams nesto napravio sledece sezone,mada nesto ne verujem pre ce da tonu jos vise imace mnogo jacu konkurenciju nego ove sezone.

    0

    0
Testiranja 2017. (Barcelona)
Rezultati 1. dana
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kakve su vam prve reakcije na nove bolide?

Rezultati

Loading ... Loading ...