VN Malezije

29. rujna-1. listopada 2017.

Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Lance Stroll: Nastup na VN Kanade bit će ostvarenje snova

Lance Stroll, Williams

Lance Stroll, Williams

Lance Stroll postat će najmlađim vozačem u Formuli 1 kad krene nova sezona, te će tako s “trona” maknuti Maxa Verstappena, koji je prošle dvije sezone bio najmlađi vozač na gridu. Mladi Kanađanin prošao je opsežne testove s Williamsom, a neki aranžmani su zvučali zaista ekskluzivno. Sve je financirao Lawrence Stroll, njegov otac, koji je poticao Lancea od malih nogu ka motorsportu. Lance je prošle godine osvojio Formulu 3, a u momčadi je imao bivšeg Ferrarijevog inženjera koji je pratio njegov razvoj.

Zadnji put kada je neki Kanađanin nastupio na VN Kanade bilo je 2006., kada je Jacques Villeneuve bio u BMW Sauberu. Sada kad je organizator utrke u Kanadi obznanio da će utrke biti, Lance Stroll dobio je priliku nastupiti pred domaćom publiko, a kaže da će mu to biti ostvarenje snova.

“Svih ovih godina sam se utrkivao u Europi. Kategorije u kojima sam sudjelovao nisu mi dopuštale da se utrkujem pred domaćom publikom. Nastup na VN Kanade bit će kao ostvarenje snova. Zaista sam sretan što je Kanada u F1 kalendaru. Jedno vrijeme sam bio zabrinut, mislio sam da neću dobiti priliku utrkivati se u Montrealu. VN Kanada će definitivno biti jedna od mojih omiljenijih utrka.”

 

Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Komentiraj

1 komentar

  1. mcl

    Jos kad bi Willijams nesto napravio sledece sezone,mada nesto ne verujem pre ce da tonu jos vise imace mnogo jacu konkurenciju nego ove sezone.
    0
VN Malezije - raspored vikenda
1. trening 29. rujna u 05:00
2. trening 29. rujna u 09:00
3. trening 30. rujna u 08:00
Kvalifikacije 30. rujna u 11:00
Utrka 1. listopada u 9:00
Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Anketa

Tko snosi najviše krivice za sudar na startu?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN Meksika!