Nasr ostao bez sponzorstva Banco do Brasila

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 2 min 11 komentara

Felipe Nasr, Sauber

Felipe Nasr, Sauber

Felipe Nasr je svojim dolaskom u Sauber donio sponozorstvo banke Banco do Brasil, zbog čega je i boja bolida na bočnim stranicama bila žuta od sezone 2015. No, kraj je došao i tome. Iz Banco do Brasila su dali kratku izjavu o tome da neće obnoviti sponzorski ugovor.

“Sponzorstvo Sauber F1 teama neće biti obnovljeno na kraju sezone.”

Popriličan je ovo udarac za Felipea Nasra, koji je u Sauberu zadržan samo zbog novca kojeg je donosio, baš kao i njegov timski kolega Marcus Ericsson. Samo dva tjedna nakon što je ekipi donio prve bodove sezone, Brazilac se nalazi u vrlo nepovoljnoj situaciji, te je izgledno da će izgubiti trkaće mjesto.

Motorsport.com tvrdi da će ga zamijeniti Pascal Wehrlein. To bi mogla biti svojevrsna “kompenzacija” za to što nije dobio mjesto u Force Indiji, gdje je mislio da je prvi izbor nakon što je Hulkenberg napustio momčad.

Stoga, Felipeu Nasru ostaje jedino Manor, koji bi Wehrleinovim odlaskom ostao potpuno prazan. No, budući da zadnjeplasirana ekipa traži isključivo platiše, Nasr će se teško uklopiti u taj profil. S druge strane, postoji nekoliko vozača koji za sobom donose veliku sumu novca, ponajprije Esteban Gutierrez. Na listi su još Jordan King i Rio Haryanto.


Odgovor

11 komentara

  1. Kimi Raikkonen 7
    Iceman Donator Prikaži

    Krasno…. Pucao si je u nogu. Osvojio je bodove Sauberu, on će dobiti nogu, doci ce Wehrlein čije će mjesto biti plaćeno Mercedesovim novcem ili novim sponzorom.
    S druge strane osvojio je bodove Sauberu, na uštrb Manora (pretpostavimo da Manor neće ništa osvojiti ovaj vikend) koji finacijski jako loše stoji i ako Nasr nema bogatog sponzora nema ni mjesta u Manoru.
    Dno dna je ova F1, a Sauber treba poslati u ropotarnicu povijesti.


    0
    0

    0
  2. F1puls
    Krstas Donator Prikaži

    Steta ali nisam bas sokiran.

    U F1 vec godinama mnoge stvari ne idu onako kako bi trebale. A Nasr je samo jedan od mnogih zrtava trenutne politike F1. Mada jedina prva zrtva toga su publika. Gledaoci.

    I na kraju ove price.
    Ko je sljedeca zrtva?


    0
    0

    0
  3. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Monisha nezahvalnice jedna…..covjek im osvojio bodove i odrzao ih na zivotu. Zbog njega su tu na barem jos jednu godinu…..fuj.Uvijek mi je bilo zao Saubera, ali sad su mi se zgadili.


    0
    0

    0
  4. David Croft
    Ferrari Prikaži

    Dobar vozač…ko ne zna neka pogleda ovo,:
    https://youtu.be/UwzePAv33X4


    0
    0

    0
  5. Blackhawk Prikaži

    Marko ili si krivo shvatio ili si pogrešno preveo :-)
    Banco do Brasil neće sponzorirati Sauber, ali ne znači da neće Nasra ukoliko pređe u neku drugu momčad (iako je pitanje bi li im Manor bio zanimljiv). I Nasr nije dobio sponzorski novac Banco do Brasila radi Saubera, već su ga oni sponzorirali tijekom njegove karijera, pa čak i dok je bio u Williamsu (nisu sponzorirali radi Rubensa).
    Tako da ne znači da je Nasr ostao bez sponzorskog novca nego samo Sauber!


    0
    0

    0
    • Honda
      zekohonda Donator Prikaži

      ‘Banco do Brasil recognised Felipe Nasr’s talent and is proud to be the sponsor that was responsible for his entry in to F1. However, for budgetary reasons and, due to a review or our marketing strategy, we understand how necessary it is to review investment in the category.”
      – poprilično sam siguran kako ovo znači da neće nikoga sponzorirat u f1 dogodine. .


      0
      0

      0
  6. Sebastian Vettel 5
    Vettel-Ferrari Donator Prikaži

    Baš nezahvalno od Saubera, dat će nogu vozaču koji im je ove godine donio 10. mjesto u poretku i koliko već miliona. A da ne govorim o prošlog godini, kad je osvojio 3/4 bodova Saubera i završio sezonu sa istim brojem bodova kao Maldonado. Po meni jako dobar vozač i sigurno zaslužuje i bolje mjesto od Saubera, a vrlo je moguće da će mu vrata F1 biti zatvorena.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.