VN Malezije

29. rujna-1. listopada 2017.

Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Zak Brown novi McLarenov izvršni direktor

Zak Brown

McLaren je danas potvrdio da će Zak Brown postati izvršni direktor odsjeka McLaren Technology Group. Ovo imenovanje je posljedica odlaska Rona Dennisa s mjesta predsjednika i glavnog izvršnog direktora iste te Grupe. 69-godišnji Dennis će u McLarenu, u kojem je proveo 36 godina, ostati do siječnja kada mu istječe aktualni ugovor.

No, Brownova uloga će biti nešto drugačija od Dennisove. Novo pojačanje će iznad sebe imati izvršni odbor McLaren Technology Group. I on i Jonathan Neale (operativni direktor) će zajedno voditi poslove, što je prvi korak u tranziciji Grupe ka novoj i ojačanoj organizacijskoj strukturi.

45-godišnji Brown je osnivač Just Marketing Internationala, najveće svjetske agencije kada je u pitanju motorsportski marketing.

“Izuzetno sam ponosan što se pridružujem McLaren Technology Grupi.”

“Godinama sam radio s McLarenom te sam ostao iznenađen talentom i ambicijama cjelokupne radne snage. Kao osnivač Just Marketing Internationala, sada najveće svjetske agencije za marketing u motorsportu, često sam usko surađivao s McLarenom te sam izgradio izvrstan odnos s cijelom kompanijom.”

“Zajedno smo postigli neke velike sponzorske ugovore, uključujući Johnnie Walker, GSK, Hilton, Lenovo, Chandon i NTT. Najbolje od svega je to što ću u svojoj novoj ulozi moći kombinirati veliku strast sa svojom strukom, odnosno motorsport i marketing, osiguravajući da obje strane ostanu potpuno usklađene.”

Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Komentiraj

7 komentara

 1. Ovaj čovjek je stručnjak za marketing i kao prvo bi trebao naći glavnog sponzora (nešto što je Dennis najavljivao a nije uspio) jer ni najjače momčadi ne mogu bez sponzorskog novca
  0
 2. Živi bili pa vidjeli..kako bilo ja ocekujem do godine titulu i nove sponzore!! Dosta je. Sretno ti bilo Zak Brown, imaš skoro ono pravo prezime..
  0
 3. mcl

  Za pocetak bi mogao da nadje glavnog sponzora tima kad je vec toliki strucnjak u marketingu.
  I jedno veliko priznanje za Rona Denisa coveka kji je Mclaren vinuo medju najbolje u autosportu.Ali to je jedna od mana kad zivot posvetite fimi u kojoj niste vecinski vlasnik.t
  0
  • Denis si je sam kriv sto su ga izbacili. U trenutku kad je seik bio smrtno bolestan on otpusta Whitmarsha s kojim je seik bio dobar prijatelj bez njegova dopustenja. Na kraju su mu seik i ostali lijepo smjestili.
   0
   • mcl

    Denis je jos uvek vlasnik 25 posto akcija sto nijebeznacajno.A pod uslovm da je oteran ocekujem zestoku borbu oko prevlasti u buducnosti. A verovatno ce zbog toga rezultati Mclarena debelo da ispastaju.Ne verujem da ce Denis tako lako da se odrekne svega sto je stvarao.
    0
   • 25% vlasništva je puno, ali nije 50% i jedna dionica pa da ti nitko ne može uzeti pravo nad upravljanjem. Jedino je MOL sa 25% dionica u INA-i dobio 100% upravljačka prava zahvaljujući Smradnaderu. Ron će i dalje dobivati 25% dividende od ukupne netto zarade i imati pravo glasa
    0
  • zekohonda Donator

   slažem se s prvom rečenicom.
   sretno zače!
   0
VN Malezije - raspored vikenda
1. trening 29. rujna u 05:00
2. trening 29. rujna u 09:00
3. trening 30. rujna u 08:00
Kvalifikacije 30. rujna u 11:00
Utrka 1. listopada u 9:00
Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Anketa

Tko snosi najviše krivice za sudar na startu?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN Meksika!