Mercedes: Momčadski duh nikad nije bio bolji unatoč rivalstvu vozača

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 7 godina 2 min 1 komentara

Nico Rosberg i Lewis Hamilton, Mercedes

Nico Rosberg i Lewis Hamilton, Mercedes

Paddy Lowe tvrdi da je Mercedes trenutno jači nego što je ikad bio, unatoč borbi njihovih vozača za naslov koja se razvukla sve do posljednje utrke. Lewis Hamilton i Nico Rosberg, po njegovim riječima, to odrađuju vrlo profesionalno.

“Najbolje sezone su one koje se rješavaju u posljednjoj utrci, i opet smo to stvorili,” rekao je Lowe za Motorsport portal. “Oba zaslužuju naslov, a vidjet ćemo što će se dogoditi.”

“Svaka čast Lewisu, on je odradio jako dobro posljednjih nekoliko utrka. Fantastičan fokus, disciplina, odlična vožnja. Kao što smo vidjeli – pobijedio je na svim tim utrkama. On je jedan od najboljih vozača u povijesti Formule 1. Kad poveže sve – vrlo ga je teško pobijediti. Vidjet ćemo u Abu Dhabiju, tamo će se sve odlučiti.”

“Ali, moram reći da su obojica, unatoč visokim tenzijama u ovakvoj situaciji, obojica su u odličnoj formi, vrlo dobrom raspoloženju, vrlo profesionalni, dobrog duha.”

“Trenutno smo jači nego što smo ikad bili. Ekipni duh nikad nije bio bolji, kao ni naša povezanost.”

Lowe je dodao kako nije zabrinut da bi pouzdanost mogla odlučiti prvaka, te smatra da je ekipa napravila sve u svojoj moći da spriječi bilo kakve dodatne mehaničke greške.

“Ne gubim san zbog toga jer vjerujem da ekipa radi fantastičan posao da bi povećala pouzdanost. U prošlosti smo ponekad imali kvarove, ali sad nam je pouzdanost bolja nego ikad.”

“Moguće da se dogodi nekakav problem u Abu Dhabiju, ali ako se dogodi – to će biti vrlo nekarakteristično. Mislim da samo moramo otići tamo i odraditi svoj uobičajeni posao.”

“Siguran sam koliko god mogu biti da ćemo obojici vozača pružiti fer priliku za naslov.”


Odgovor

1 komentar

  1. vagabundo Prikaži

    Sacuvaj nas Boze ovakvih borbi za naslov prvaka.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.