Magnussen na rubu prelaska u Haas

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 7 godina 2 min 7 komentara

Kevin Magnussen

Autosport izvještava da je Kevin Magnussen na rubu potpisivanja ugovora s Haasom za 2017. godinu.

Guenther Steiner je uoči VN Meksika potvrdio da razgovaraju s Magnussenom, a drugi neimenovan izvor sada tvrdi da su razgovori prošli dobro i da su dvije strane sada spremne potpisati jednogodišnji ugovor.

Iako je Magnussenova prva želja bila ostanak u Renaultu zbog veće šanse da se u budućnosti bore za naslove, Danac je istovremeno frustriran njihovim odugovlačenjem oko konačne odluke vozačke postave. Imali su opciju na Magnussenov ugovor, ali su postigli dogovor da će obje strane pričekati još dva tjedna. Sada je i taj rok prošao pa Kevin očigledno traži sreću drugdje.

Što se Haasa tiče, oni su i prošle godine imali dilemu između Estebana Ocona i Kevina Magnussena, ali su se odlučili za Meksikanca. Ipak, Steiner sada kaže da su u stalnom kontaktu s Dancem koji, po njegovom mišljenju, treba biti u Formuli 1.

Esteban Gutierrez tako bi ostao bez mjesta u trenutnoj ekipi, ali po svježim glasinama njega čak razmatra i Renault, unatoč činjenici da ove sezone nije osvojio nijedan bod i najbolji plasmani su mu pet ponovljenih 11. mjesta.

Jolyon Palmer još je u igri za Renault, a jedno oko drže i na Estebanu Oconu iako se čini da je sada sve spremno za njegov prelazak u Force Indiju.


Odgovor

7 komentara

  1. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    ako ode kmag u haas, onda će imat impresivan niz: 3 sezone u f1, 3 različita tima.


    0
    0

    0
    • Bernie Ecclestone
      Ferrari1345 Prikaži

      Nešto slično kao i Hulkenberg…

      Hulkenberg – 2010 Williams, 2011 pauza (testni vozač), 2012 Force Indija, 2013 Sauber
      Magnussen – 2014 Mclaren, 2015 pauza (testni vozač), 2016 Renault , 2017 Haas F1 Team


      0
      0

      0
  2. Sebastian Vettel 5
    Vettel-Ferrari Donator Prikaži

    Kako god, samo nek Magnussen ostane u F1 :D

    Ali čuj Gutierreza razmatra Renault :facepalm: Nadam se da je to neka zezancija, jer su im ovosezonski vozači za klasu bolja od Gutierreza.


    0
    0

    0
    • Bernie Ecclestone
      Ferrari1345 Prikaži

      Renault kao bolju opciju vidi Nasra… Dok bi Gutierez vrlo vjerovatno mogao nasljediti njegovo mjesto u Sauberu što mi je tužno da dobiva 4 šansu dok npr. Palmer ne, iako je odvozio relativno lošu sezonu kao i on ali bi rađe da on prije dobije novu šansu nego

      Ali da smiješno je da ima ponudu više momčadi iako u ove 3 sezone nije pokazao ništa posebno. Eto što ti znači imati financijsku podršku dok ostali talenti propadaju i ne dobivaju nikakvu šansu


      0
      0

      0
    • Fernando Alonso
      croatic f1 urednik Prikaži

      Ne znaš koji je gori, Nasr ili Gutierrez :P
      Izgleda Renault ipak neće odabrati nijednog od njih, Motorsport javlja da je sve spremno za Palmerov ostanak, službena potvrda trebala bi stići ovog vikenda. To bi trebalo pokrenuti i neke druge momčadi da potvrde vozače, Haas Magnussena, a Force India Ocona.


      0
      0

      0
  3. mcl Prikaži

    Koliko vidim na stranim portalima to je vec potvrdjena vest.
    Mada Hass ne vidim kao nkog konkurenta za bodove sledece sezone.Oni su za ovu sezonu imali veliku pomoc Ferrarijevih strucnjaka i to su iskoristili na pocetku sezone.Ali Ferrari vise na taj nacin nece moci ili smeti da im pomaze a dolaze i nova pravila i nisam bas siguran da ce Hass sam uspeti da se snadje voleo bida gresim jer imaju dobre vozace videcemo.n


    0
    0

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.