VN Malezije

29. rujna-1. listopada 2017.

Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Verstappen: U Formuli 1 postoje dvostruka mjerila

seb-gets-the-book_640x426

Max Verstappen potužio se na dvostruka mjerila koja vladaju kod FIA-ih sudaca, a sve je kulminiralo na VN Meksika, gdje je bilo mnogo kazni, kako opravdanih, tako i neopravdanih. Max Verstappen kažnjen je zbog napuštanja staze u prvom zavoju, gdje se nije vratio na stazu u sljedećem zavoju, već u trećem. FIA-no pravilo (38.1) kaže da vozač mora biti na stazi koliko god je moguće duže vremena te da ne smije biti van nje ako za to nema razmunog razloga (izbjegavanje sudara). No, istu stvar napravio je Lewis Hamilton u prvom krugu, no on nije dobio kaznu.

“Problem s mnogo pravila je taj što je prekomplicirano za sport – za gledatelje i za suce”, rekao je Verstappen. “To je bilo evidentnp na VN Meksika. Lewis Hamilton presjekao je šikanu u prvom zavoju te nije dobio kaznu. Ok, ali kada sam ja to uradio u borbi sa Sebastianom Vettelom, onda sam dobio kaznu od pet sekundi, zbog čega sam izgubio treće mjesto.”

“To je luda situacija. Lewis i ja smo pogriješili točku kočenja za prvi zavoj. Nisam imao koristi od toga, jer sam bio ispred prije ulaska u zavoj, i bio sam ispred poslije, baš kao i on. Ja sam kažnjen, a on nije, što ukazuje na dvostruka mjerila.”

Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Komentiraj

7 komentara

 1. Cudi me kako ferrarijeva placipicka nije dobila kaznu zbog krsenja sportskog pravilnika.. Bitch please, suci ove sezone dosta toga svima prastaju zato smirite te svoje talijanske hormončiće… ..|..
  0
 2. Ti ces biti taj koji ce komentarisati o dvostrukim arsinima…???
  Svaki komentar suvisan!
  0
 3. Jester Donator

  Stvarno počinjem sumnjati u inteligenciju tog klinca….
  0
 4. Postoje postoje majstore.Neki dobiju kaznu za 2 cm sto izadu van staze a ti sto umalo nisi poslo Raikkonena groblje ne dobijes kaznu……
  0
 5. Pa da, u F1 postoje dvostruka pravila. Prva su namijenjena najboljem vozaču svih vremena(Lewis “SEXY PORNO LAP” Hamilton) i njegovom nasljedniku (Maxu Verstappenu), a druga su za sve ostale smrtnike.
  0
VN Malezije - raspored vikenda
1. trening 29. rujna u 05:00
2. trening 29. rujna u 09:00
3. trening 30. rujna u 08:00
Kvalifikacije 30. rujna u 11:00
Utrka 1. listopada u 9:00
Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Anketa

Tko snosi najviše krivice za sudar na startu?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN Meksika!