VN Belgije

25.-27. kolovoza 2017.

Velika anketa: Tražimo vozača dana (VN Meksika)

Pokraj imena svakog vozača možete pozitivno ili negativno ocijeniti vozače, ali možete i zanemariti ocjenu ako mislite da vozačeva utrka nije bila dovoljno dobra za glas dolje ili gore. Na kraju će na vrhu biti oni s najboljim omjerom ocjena. Konačan rezultat kvalifikacija i utrke uz napretke i informacije o najbržem krugu pogledajte ovdje.

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

11 komentara

 1. Minusaši dali 12 bodova za Maxa.
  0
 2. Frantic Donator

  Massa :rofl:
  Šalim se
  Ericsson, Vettel, Hulk, Benzov dvojac
  0
 3. Dosta ujednačena, realna anketa po rezultatima, mislim da je Rosberg zaslužio više objektivno, preživio je flying dutchman-a na startu i odvezao za njega odličnu utrku u datim okolnostima, on mora čuvati motor dok ne zaključi prvenstvo, zašto riskirati bez veze?
  I drago mi je da je Kimi na 2. mjestu, nije bio primjetan.. .
  ..ali da bi Sebu, koji je objektivno zbog mirnijeg auta (samim tim i sporijim zagrijavanjem guma, pa se to odrazilo na vrijeme u Q, ali i boljim trajanjem kada se ugriju) imao bolje šanse za proći na one stop strategiji, i to je i dostavio taman na knap – morali su žrtvovati Kimijevu strategiju i povući ga ranije, tako da je s obzirom na startnu poziciju i lošiju/sporiju strategiju odvezao odličnu utrku, na ovoj stazi starog tipa gdje je puno teže pretjecati, nemam mu što zamjeriti, izvukao je max iz ponuđenog, po meni ovaj puta zasluženo, možda ne za 2. mjesto, ali za visoko u svakom slučaju, pretrpio je ovo za tim, netko to možda vidi i drugačije, ali za mene je bio dobar u datim okolnostima..
  0
 4. Ne kužim čime je Kimi zaslužio biti ispred Ericssona!?
  0
 5. a max , ko bi drugi ? šalu na stranu , danas su neki “epizodisti” odvozili jako dobre trke … npr massa ( dobro , on baš nije epizodista ) koji se cilu trku odlično branija od pereza pa zatim palmer , ericsson . možda ricciardo ? bilo je danas poprilično istaknutih vozača ….
  0
 6. ufff. dobro je, nemamo Nizozemce na forumu….
  0
VN Belgije- raspored vikenda
1. trening 25. kolovoza u 10:00
2. trening 25. kolovoza u 14:00
3. trening 26. kolovoza u 11:00
Kvalifikacije 26. kolovoza u 14:00
Utrka 27. kolovoza u 14:00
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kako ste reagirali na uvođenje "halo" sustava?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN SAD-a!