VN Kanade
9.-11. lipnja 2017.

Frank Williams se oporavlja od upale pluća

Frank Williams

Frank Williams

Ekipa Williamsa objavila je da se njihov osnivač, Frank Wiliams, oporavlja od upale pluća nakon što se razbolio na VN Italije.

Šef ekipe i njegova kćer Claire Williams nisu prisustvovali utrkama od Monze. CEO ekipe – Mike O’Driscoll objasnio je u petak u Meksiku pozadinu situacije.

“Frank je, kao što znate, odveden bolestan tijekom vikenda u Monzi. Čudno je biti u paddocku bez njega nakon toliko desetljeća. Teški bolnički dani su sada iza njega i oporavlja se od upale pluća. Oporavak je spor, ali stabilan. Nadamo se da ćemo ga vidjeti ponovno u Groveu uskoro. Znamo koliko je predan svojemu radu i ulozi.”

Claire Williams je odlučila ostati kraj svojega oca, a njezin povratak na završnu utrku u Abu Dhabiju ovisi o njegovom zdravstvenom stanju.

“Nadamo se da će Claire doći na utrku. Odlučila je ostati kod kuće blizu Franka. U stalnom smo kontaktu s njom preko telefona. Ona je i dalje dio svega što se događa iz minute u minutu svakodnevno. Nadamo se da ćemo je vidjeti do kraja godine i da će to biti upravo u Abu Dhabiju.”

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

2 komentara

  1. Nadam se da “stara kost” ne će imati nikakvih drugih komplikacija. Upala pluća zna bit zajebana
    0
VN Monaka - raspored vikenda
1. trening 25. svibnja u 10:00
2. trening 25. svibnja u 14:00
3. trening 27. svibnja u 11:00
Kvalifikacije 27. svibnja u 14:00
Utrka 28. svibnja u 14:00
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Tko će pobijediti u Monaku?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN Mađarske!