Perez: Hulkenberg je najjači timski kolega kojeg sam imao

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 1 min 3 komentara

Hulkenberg, Perez

Sergio Perez bio je oduvijek pun riječi hvale za svog timskog kolegu Hulkenberga, s kojim je u Force Indiji od 2014. godine. Obojica su došli u momčad te godine, te odmah zabilježili odlične rezultate, čime su doveli Force Indiju do šestog mjesta u konstruktorskom poretku sa 155 osvojenih bodova, što je do dan danas najbolji rezultat indijske momčadi od početka sudjelovanja u sportu.

“Mislim da je radni odnos između mene i Nice bio dobar. Mislim da smo na veoma sličnoj razini. To puno znači momčadi, jer tako i njih guramo prema naprijed, što je dobra stvar. Uvijek sam znao da ako ne napravim dobar krug u kvalifikacijama da će me on dobiti. Tako je i u utrci. Vozili smo neke loše aute, vozili smo i dobre aute, ali uvijek je važno to da guramo jedan drugog do krajnjih granica, jer je to najbolje da se vidi koliko auto može. Mislim da je Nico najjači timski kolega kojeg sad ikad imao.”

Perez drugu sezonu uzastopno bilježi bolje rezultate od Hulkenberga, dok je novopečeni vozač Renaulta za 2017. bio jača karika prije dvije godine.


Odgovor

3 komentara

  1. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Kakvo omalovažavanje Buttona :mrgreen:
    I dizanje samog sebe :chill:


    0
    0

    0
    • Honda
      zekohonda Donator Prikaži

      što više hvališ svog timskog kolegu , a ti si ispred njega u poretku, samom sebi podižeš reputaciju. ;)


      0
      0

      0
    • avalon Prikaži

      zašto izjavu pereza gledat “zločesto” ? sa JB je vozija sezonu pa je teško govorit koliko mu je jenson bija težak protivnik . tim više šta je ta 2013. bila prva sergiova u McL , a buttonu 3. šta nije zanemarivo . uprkos tome SP je odvozija sasvim solidno , odnos bodova na kraju je bija 73 Vs 49 . button je završija na 9. , a sergio na 11. mistu . nije zanemarivo ni to šta je početkom 2013. JB ima odvoženih 228 , a SP tek 37 trka . ajde usporedimo iskustvo šta nije zanemariva stavka . puno lakše je uspoređivat SP i NH ….. meksikanac 111 , nico 112 GP – a . znači slični po stažu tj iskustvu . osim toga njih 2 su zajedno 3 sezone pa je puno lakše zaključit je li mu teži tim kolega bija NH ili JB . hvaljenjem NH sergio ne podiže sebi reputaciju , on ju je donekle stvorija već u sauberu … 2012. je ostvarija 3 podija i jedan najbrži krug . već tada je sa ovim rezultatima bija uspješniji od NH kojem su najveći uspjesi 2 najbrža kruga i jedan PP . osim toga sergio je sa tek 37 trka i sa 23 godine je “kupljen” od McL šta može bit nekakav indikator talenta , kvalitete . nedavno je i pascal hvalija ria pa šta ? možda bi to zločesto mogli “prevest” ka ” ej ljudi , vidite kao je rio bija dobar , a ja sam ga pobjeđiva !” po meni u “konkurenciju” je SP jedino moga uvrstit kamuia sa kojim je odvozija 39 ili NH sa 56 zajednički odvoženih trka . 19 je premalo da bi nekoga proglasija najtežim tim kolegom .


      0
      0

      0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.