VN Belgije

25.-27. kolovoza 2017.

Sainz uživao u borbi sa svojim idolom Alonsom

fernando-alonso-and-carlos-sainz

Opće je poznato da Carlos Sainz ima ogromno poštovanje prema Fernandu Alonsu, heroju svojih dana iz djetinjstva koji mu je sada prijatelj. Njih dvojica imali su sjajnu borbu za peto mjesto krajem VN SAD-a, gdje je stariji Španjolac uspio progurati svoj McLaren ispred Toro Rossa na potrošenim gumama. Carlos kaže da je uživao u borbi sa svojim idolom.

“Moram reći da sam sve oko utrkivanja naučio od njega [Fernanda] u proteklih 12 godina, kako se borio u utrkama, bio je moj junak i idol. Savršeno dobro znam kako pretječe, prvo ode malo šire i onda se vrati nazad uz mnogo prianjanja. Znao sam to, zato sam onako branio poziciju u prvom zavoju. Ustvari sam jako sretan što me je prošao na pravcu s DRS-om i pomoću baterija, stoga sam rekao “ok, vidimo se kasnije”. Jako sam uživao u toj borbi.”

“Prvi Alonsov komentar nakon utrke bio je “Imaš padobran na pravcu, spor si na pravcu, bilo je tako lako preteći te”, na što sam ja rekao “da znam, nemoj mi to sada govoriti”. Mislim da je ovo bio maksimum, i sretan sam što je borba bila za petu, a ne za 10. poziciju.”

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

7 komentara

  1. Sainz je fenomenalno odvozio. Svaka čast. A McLaren na žalost nema šasiju za bolje.
    0
  2. zekohonda Donator

    isto kako mi nije jasno kako alonso nije dobio kaznu zbog udaranja i izgurivanja mase, nije mi jasno ni ovo. pretekne sainza, i onda izleti skroz van staze i nikome ništa. ni kvajt/gasly mi isto nije jasno. . što mi se ovo događa??? :)
    https://www.youtube.com/watch?v=A_Y9nJx8cvs
    0
VN Belgije- raspored vikenda
1. trening 25. kolovoza u 10:00
2. trening 25. kolovoza u 14:00
3. trening 26. kolovoza u 11:00
Kvalifikacije 26. kolovoza u 14:00
Utrka 27. kolovoza u 14:00
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kako ste reagirali na uvođenje "halo" sustava?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN SAD-a!