1. predsezonski test
0
5
dana,
0
7
sati,
5
8
minuta,
4
0
sekunda

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Bottas: Force India je bitka koju možemo pobijediti

Valtteri Bottas vjeruje da njegova momčad Williams Martini Racing može pobijediti Force Indiju do kraja prvenstva, te se vratiti na četvrto mjesto u konstruktorskom poretku. Jučerašnja brzina u kvalifikacijama ne ukazuje na nešto pozitivno, budući da je brži Williams zaostao za Hulkenbergom pola sekunde. Finac vjeruje da bi tempo u utrci trebao biti njihova jača strana.

“Ovo su bile dobre kvalifikacije za nas. Startat ćemo između dvije Force Indije, i to onda kada su oni imali više brzine od nas. Nadam se da će sutra biti drugačije. Utrka će biti duga, a mi znamo da se možemo boriti s njima s tempom koji imamo u utrkama. Napredak koji smo napravili u odnosu na slobodne treninge bi nam trebao pomoći u utrci i mislim da će borba biti vrlo tijesna. Moramo napraviti sve što je u našoj mogućnosti da se probijemo ispred njih. To je bitka koju možemo pobijediti.”

Williams se trenutno nalazi na petom mjestu u poretku konstruktora, 10 iza glavnog rivala. Sudeći prema formi od ljetne stanke, Williams nema nikakve šanse protiv Force Indije, budući da su u pet posljednjih utrka osvojili 25 bodova manje (28 vs 53).

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

3 komentara

  1. Borba između ove dvije momčadi će se voditi do poslijednje utrke, do posljednjeg zavoja i kao navijač Williamsa vjerujem da će oni na kraju završiti sezonu na četvrtom mjestu. Ali s obzirom na brzinu koju ima FI, Williams mora upotrijebiti bolju strategiju.

    0

    0
  2. Da, isto kao što možda i u Ferrariju vjeruju da tempo u trci može biti njihova jača strana pa da se bore sa bikovima.

    0

    0
Datumi predstavljanja bolida
Williams - 17. veljače 2017.
Sauber - 20. veljače 2017.
Renault - 21. veljače 2017.
Force India - 22. veljače 2017.
Mercedes - 23. veljače 2017.
Ferrari - 24. veljače 2017.
McLaren - 24. veljače 2017.
Red Bull - 26. veljače 2017.
Toro Rosso - 26. veljače 2017.
Haas - 26. veljače 2017.
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kakve su vam prve reakcije na nove bolide?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Top članci ovog tjedna