VN Malezije

29. rujna-1. listopada 2017.

Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Bottas: Force India je bitka koju možemo pobijediti

Valtteri Bottas, Williams, Nico Hulkenberg, Force India

Valtteri Bottas vjeruje da njegova momčad Williams Martini Racing može pobijediti Force Indiju do kraja prvenstva, te se vratiti na četvrto mjesto u konstruktorskom poretku. Jučerašnja brzina u kvalifikacijama ne ukazuje na nešto pozitivno, budući da je brži Williams zaostao za Hulkenbergom pola sekunde. Finac vjeruje da bi tempo u utrci trebao biti njihova jača strana.

“Ovo su bile dobre kvalifikacije za nas. Startat ćemo između dvije Force Indije, i to onda kada su oni imali više brzine od nas. Nadam se da će sutra biti drugačije. Utrka će biti duga, a mi znamo da se možemo boriti s njima s tempom koji imamo u utrkama. Napredak koji smo napravili u odnosu na slobodne treninge bi nam trebao pomoći u utrci i mislim da će borba biti vrlo tijesna. Moramo napraviti sve što je u našoj mogućnosti da se probijemo ispred njih. To je bitka koju možemo pobijediti.”

Williams se trenutno nalazi na petom mjestu u poretku konstruktora, 10 iza glavnog rivala. Sudeći prema formi od ljetne stanke, Williams nema nikakve šanse protiv Force Indije, budući da su u pet posljednjih utrka osvojili 25 bodova manje (28 vs 53).

Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Komentiraj

3 komentara

  1. Borba između ove dvije momčadi će se voditi do poslijednje utrke, do posljednjeg zavoja i kao navijač Williamsa vjerujem da će oni na kraju završiti sezonu na četvrtom mjestu. Ali s obzirom na brzinu koju ima FI, Williams mora upotrijebiti bolju strategiju.
    0
  2. Frantic Donator

    Da, isto kao što možda i u Ferrariju vjeruju da tempo u trci može biti njihova jača strana pa da se bore sa bikovima.
    0
VN Malezije - raspored vikenda
1. trening 29. rujna u 05:00
2. trening 29. rujna u 09:00
3. trening 30. rujna u 08:00
Kvalifikacije 30. rujna u 11:00
Utrka 1. listopada u 9:00
Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Anketa

Tko snosi najviše krivice za sudar na startu?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN Meksika!