1. predsezonski test
27. veljače 2017. u 9h

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Problemi s maticom kotača uništili Oconove kvalifikacije

Esteban Ocon, Manor

Esteban Ocon otkrio je medijima uzrok loših kvalifikacija. Podsjetimo, nakon što je dva puta uzastopno pobijedio Wehrleina, Francuz je u kvalifikacijama za VN SAD-a bio konstantno sporiji od njega, te na kraju završio na zadnjem mjestu, s kojeg će i startati u današnju utrku.

“Mučili smo se na super mekanim gumama. Imali smo problema s maticom kotača, pa sam na stazu izašao prilično kasno. Morao sam brzo odvoziti krug, što nije pomoglo u zagrijavanju guma. Sve u svemu, bile su ovo teške kvalifikacije, napravio sam malu grešku koja me koštala vremena; staza je zeznuta.”

“Sutra bi trebalo biti zanimljivo po pitanju strategija. Znamo koja je naša strategija za utrku i trebamo vidjeti hoće li funkcionirati. Trebam dobar start te se nadam da ću napredovati nekoliko pozicija. Očekujem dobru borbu danas.”

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

4 komentara

  1. De ne serite više sa njim. Eto, kvalifikacije su mu upropaštene jer je morao brzo odvoziti krug za zagrijavanje. Imao je dva pokušaja isto kao i Wehrlein. A nije problem što Wehrlein nije vozio FP1 i u FP3 samo 7 krugova…

    0

    0
Testiranja 2017. (Barcelona)
Rezultati 1. dana
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kakve su vam prve reakcije na nove bolide?

Rezultati

Loading ... Loading ...