Button: Neki nastupi iz ove godine bili su jedni od najboljih u mojoj karijeri

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 1 min 2 komentara

Jenson Button, VN Austrije

Jenson Button kaže da su neki njegovi ovogodišnji nastupi bili jedni od najboljih u 17 sezona dugoj F1 karijeri. Britanac kroz zadnje dvije godine u McLarenu nije bio u prilici boriti se za postolje, što je donekle utjecalo i na motivaciju, no neki dobri nastupi (VN Austrije) nisu ostali nezapaženi. Tome je pridonio i poboljšani McLarenov bolid, koji je pokazao solidnu razinu konkurentnosti na nekim utrkama, dok je na drugima (Suzuka) potpuno podbacio te podsjetio na performanse užasnog MP4-30.

“Neke moje ovogodišnje performanse bile su jedne od najboljih u cijeloj karijeri. Kvalifikacije u Belgiji bile su jednako dobre kao i moj pole position na Spa iz 2012. Svaki put kada ulazim u auto želim dati sve od sebe, a to donosi određeni pritisak. Zbog toga uzimam stanku.”

“Ja sam osoba koja na sebe stavlja puno pritiska i uvijek ću pružati najviše od svojih mogućnosti, no kada počnete pretjeravati s tim, možete dobiti kontra efekt. Takvo nešto ne može ići zauvijek bez stanke. Formula 1 je veoma intenzivan sport i trebam se opustiti i odmoriti, inače ću dobiti srčani udar jednog dana”, našalio se Jenson.


Odgovor

2 komentara

  1. mcl Prikaži

    Da bi klinci sa 17 ili 18 godina ulazili u F1 asovi kao Baton i ostali moraju da izadju.
    Svaka casr Kimiju sto i dalje gura e da hoce jos koji put i Maxu da pokaze misice (nego bi ga odma kaznili jos bi bilo da Kimi ne zna da vozi).Svaka cast Batonu steta sto nece voziti za Willijams sledece sezone


    0
    0

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.