1. predsezonski test
0
4
dana,
0
0
sati,
4
4
minuta,
0
0
sekunda

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Claire Williams: Bottas bi trebao svoju prvu pobjedu osvojiti u Williamsu

Valtteri Bottas, Williams

Valtteri Bottas s Williamsom je već četiri godine, no do sada nije uspio doći do pobjede, iako je na postolju stajao devet puta. Finca se u zadnjih nekoliko dana povezuje s Renaultom, no izglednije je da će ostati barem još jednu sezonu u Williamsu, gdje će mu se pridružiti još uvijek maloljetni Lance Stroll. Do sada je svake sezone bio bolji od timskog kolege (Pastora Maldonada i Felipea Masse). Šefica momčadi, Claire Williams, kaže da bi Valtteri svoju prvu F1 pobjedu trebao osvojiti upravo u Williamsu.

“Kao što mu (Valtteriju) uvijek govorim, ne mogu dočekati da mu damo auto s kojim može pobijediti u utrci. Počeo je karijeru u našem timu i posvetio nam dosta vremena. Bio je s nama i u teškim i u dobrim trenucima. Stoga želim da Williams bude momčad u kojoj će osvojiti svoju prvu pobjedu – to je trenutno naš cilj.”

“Bio je odličan ove godine, ali uvijek je takav. Kad sjedne u auto, zatvori vizir i izađe na stazu, znate da će dostaviti ono što se od njega traži. Veoma je smiren. Ovo je bila velika godina za Valtterija, u kojoj je odradio dobar posao i donio momčadi mnogo bodova.”

Lijepe su to želje, no Bottas nikada nije bio kandidat za pobjedu u utrci u kojoj je osovjio postolje. A izgleda kako za Williams dolaze teža vremena.

Ne želite gledati reklame?
Vezane teme: #Bottas#Williams

Komentiraj

2 komentara

  1. Vjerujem da će se to i dogoditi slijedeće sezone, jer ,perma njihovim pričama, krenuli su sa razvojem bolida za slijedeću sezonu ranije od svih ostlaih, što bi teroretski trebala biti prednosti trebali bi imati bolid koji će se sigurno boriti za najvišu stepenicu postolja, a tu će još dovesti mladog Stroll koji je željan dokazivanja poput mladog Maxa, tako da puno očekujem od Williamsa slijedeće sezone i sve što je manje od borbe za postolja smatrati ću razočarenjem.

    0

    0
Datumi predstavljanja bolida
Williams - 17. veljače 2017.
Sauber - 20. veljače 2017.
Renault - 21. veljače 2017.
Force India - 22. veljače 2017.
Mercedes - 23. veljače 2017.
Ferrari - 24. veljače 2017.
McLaren - 24. veljače 2017.
Red Bull - 26. veljače 2017.
Toro Rosso - 26. veljače 2017.
Haas - 26. veljače 2017.
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kakve su vam prve reakcije na nove bolide?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Top članci ovog tjedna