VN Belgije

25.-27. kolovoza 2017.

Hamilton: Neću se štedjeti u posljednjim utrkama

Lewis Hamilton, Mercedes

Lewis Hamilton, Mercedes

Lewis Hamilton je obećao da se neće štedjeti u posljednje četiri ovosezonske utrke nakon što je njegov zaostatak za Nicom Rosbergom narastao na čak 33 boda.

Britanac je imao turbulentnu sezonu isprepletenu lošim startovima, problemima s bolidom i nekoliko za njega neobičnih utrka. Istovremeno – Nico Rosberg vozi kao nikad u karijeri i trenutno izgleda kao favorit za naslov.

Da bi Hamilton došao do svog četvrtog naslova bit će mu potrebne sve četiri pobjede, ali čak i onda treba Rosbergov kiks da padne barem dvaput na treće mjesto.

Hamilton je stoga obećao da će dati apsolutno sve od sebe, počevši s njegovom “drugom domaćom utrkom” koja je na rasporedu ovog vikenda.

“Ostale su nam četiri utrke i moj je plan iskoristiti ih maksimalno,” kaže Lewis.

“Samo je stvar u tome da maksimalno napadnem u svakoj utrci. Ići na apsolutno svaku pobjedu i vidjeti što će se onda dogoditi. Neću se štedjeti na stazi.”

“Najprije je na rasporedu Amerika koja je za mene u posljednje vrijeme kao drugi dom. Volim državu, volim kulturu, ljude i stazu. Ne mogu dočekati da počne.”

Hamilton ima dobre uspomene iz Austina gdje je dosad od 4 utrke pobijedio 3 puta. Prošle godine je tu i osigurao titulu.

“To je bio jedan od najboljih trenutaka u mojoj karijeri, nema sumnje. Kao da su me američki ljubitelji prihvatili kao svog, pa ću pokušati svu tu pozitivnu energiju usmjeriti u ovaj vikend,” zaključuje Hamilton.

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

4 komentara

  1. Znači znamo kako ćemstart izgledati…Isto kao i prošle godine..
    0
VN Belgije- raspored vikenda
1. trening 25. kolovoza u 10:00
2. trening 25. kolovoza u 14:00
3. trening 26. kolovoza u 11:00
Kvalifikacije 26. kolovoza u 14:00
Utrka 27. kolovoza u 14:00
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kako ste reagirali na uvođenje "halo" sustava?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN SAD-a!