Hulkenberg: Ponuda tvorničke momčadi je predobra opcija da bi se ignorirala

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 2 min 2 komentara

Nico Hulkenberg

Ono što se prošlih dana nagađalo, danas je postalo i službeno potvrđeno. Nico Hulkenberg novi je vozač tvorničke momčadi Renaulta u Formuli 1. Ugovor je sklopljen na dvije sezone, gdje će Nijemac biti plaćen devet milijuna eura po sezoni, s opcijom produženja na 2019. godinu. Kroz cijelu karijeru se Hulkenberg vukao po momčadima koje su po pitanju forme pripadale u srednju klasu, pa je tako u prošlih šest sezona imao jako malo prilika za osvajanje postolja. Sada se odazvao na poziv tvorničke momčadi, koja barem ima potencijal napraviti brz bolid.

“Veoma sam sretan što ću se pridružiti Renaultu za sezonu 2017. Renault je uvijek bio veliki igrač u motorsportu s odličnom poviješću. Michael Schumacher u svom razdoblju suradnje s Renaultom ne samo da je učinio Njemačku F1 zemljom, već je rasplamsao moj žar za utrkivanjem. Kao dio Renault obiteji, želim razvijati auto i ispisati novu uspješnu priču.”

“Moj san je oduvije bio da vozim za tvorničku momčad. Nove promjene pravila dat će momčadi priliku da budemo konkurentni. Renault će u idućim godinama biti izazivač, što apsolutno odgovara mom pristupu ka utrkivanju. Jedva čekam postati dio obitelji.”


Odgovor

2 komentara

  1. Kush Prikaži

    Tako kako kaže, nema tu prevelike mudrosti, mislim da se i Grosjean pita sada jeli trebao osaviti odškrinuta vrata, doduše možda i jest, ja neznam kakav je ugovor napravio, ali mislim da bi prije tu nešto postigao, nego što će dočekati da mu u Maranellu uzimaju odljev dupeta. :mrgreen:


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.