1. predsezonski test
27. veljače 2017. u 9h

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Horner: Bilo bi glupo otpisati Hamiltona

Lewis Hamilton i Nico Rosberg

Lewis Hamilton i Nico Rosberg

Red Bullov šef Christian Horner misli da bi bilo glpo otpisati Lewisa Hamiltona iz borbe za ovogodišnji naslov, iako je aktualni svjetski prvak iskusio tešku utrku u Japanu.

Hamilton je tako pao 33 boda iza Rsoberga jer je u cilju bio tek treći, pa je taj deficit narastao za novih 10 bodova. Do kraja sezone ostale su samo četiri utrke, što znači da Rosberg može priuštiti da svaki put završi na drugom mjestu iza Hamiltona i svejedno osvoji naslov.

No, unatoč tim kalkulacijama, Horner tvrdi da Britanac još uvijek ima dobru priliku za novi trijumf na kraju sezone.

“Mislim da u svakom sportu imate situacije da netko napravi fantastičnu seriju i tada im se sve posloži. Sada se togađa Nici.”

“Lewis je imao nekoliko teških vikenda ove godine, ali mislim da će se vratiti. Sve što mu je potrebno jest da primiriše neku slabost; Rosbergovo odustajanje i jedna Lewisova pobjeda i sve je ponovo na stolu.”

“Stvari se mogu jako brzo promijeniti. Vidjeli smo to s Kimijem kad je ukrao prvenstvo Lewisu i Fernandu ispred nosa prije 10 godina.”

Te je zaključio:

“Na stolu je još 100 bodova i bilo bi glupo otpisati ga već u ovom stadiju.”

Ne želite gledati reklame?
Vezane teme: #Hamilton#Horner

Komentiraj

Jedan komentar

  1. Ma tko ga otpisuje, samo šanse su mu malecke. Neka bude gusto zbog nas, navijača, duguje nam to Merc. za zadnje 3 god.

    0

    0
Testiranja 2017. (Barcelona)
Rezultati 1. dana
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kakve su vam prve reakcije na nove bolide?

Rezultati

Loading ... Loading ...