VN Malezije

29. rujna-1. listopada 2017.

Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Alonso: Pirellijeva testiranja guma za 2017. nisu poštena

Ferrari

Ferrari, Red Bull i Mercedes jedini su timovi koji su do sada testirali gume za 2017., što se nikako ne sviđa Fernandu Alonsu, koji misli da je raspodjela testiranja novih guma nepoštena. Tako će Mercedes sutra i prekosutra testirati slick gume u Barceloni, što je njihov zadnji od tri testa koja su odradili, s tim da će ovaj put testirati Nico Rosberg i Lewis Hamilton.

“Aktualni trkači vozači su najbrži, stoga oni mogu pomoći Pirelliju na način kako drugi ne mogu”, rekao je Mercedesov šef Toto Wolff.

To znači da ostalih 16 vozača, te nekoliko test i rezervnih vozača, neće uopće dobiti priliku testirati nove gume prije zajedničkog testa, dok će Ferrari, Red Bull i Mercedes u četiri navrata moći vidjeti kako se ponašaju gume za 2017. Prema novinama AS newspapers, McLaren nije razmatrao testiranje guma za 2017. zbog velikih problema s prošlogodišnjim Hondinim motorom.

“Nije logično da neki timovu mogu testirati nove gume, a neki ne mogu, ali to je ono što se sada događa. Mislim da bi svi trebali imati priliku testirati nove mješavine.”

Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Komentiraj

VN Malezije - raspored vikenda
1. trening 29. rujna u 05:00
2. trening 29. rujna u 09:00
3. trening 30. rujna u 08:00
Kvalifikacije 30. rujna u 11:00
Utrka 1. listopada u 9:00
Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Anketa

Tko snosi najviše krivice za sudar na startu?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN Meksika!