1. predsezonski test
0
5
dana,
0
7
sati,
5
8
minuta,
1
1
sekunda

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Lauda: Mislim da Lewis ovog puta neće moći preokrenuti situaciju

Niki Lauda misli da Lewis Hamilton ovog puta neće moći okrenuti situaciju u svoju korist i ponovo sustići Nicu Rosberga. Lewis je na posljednjoj utrci krenuo iz prvog startnog reda, ali je već nakon stotinjak metara pao nekoliko pozicija i od tada je cijela utrka bila umanjivanje štete. Na kraju je u cilj došao treći, ali to je svejedno povećalo njegov zaostatak u ukupnom poretku za novih 10 bodova.

Sada Rosberg ulazi u završnicu sezone sa zalihom od 33 boda prednosti i ako ne bude problema s njegovim bolidom, Hamiltonu će biti teško doći do svog novog naslova.

“Nico u ovom trenutku radi sve ispravno. Ako sve bude išlo normalno – prvenstvo bi moglo biti odlučeno u idućih nekoliko utrka, a Lewis neće više moći uhvatiti Nicu. To je za mene savršeno jasno.”

“Nešto je dobiveno i izgubljeno tek kad se bodovi dodijele, ali ako se ništa ne dogodi na njihovim bolidima – ne vjerujem da će Lewis opet uspjeti okrenuti situaciju u svoju korist.”

Što se tiče cijele situacije oko napada na Verstappena u posljednjem zavoju, Lewis je za vrijeme utrke odmah prigovorio na svoj team-radio da se radilo o promjeni pravca prilikom kočenja, ali je nakon utrke promijenio stav i odbacio nagađanja da će Mercedes uložiti službeni prigovor.

Zapravo, Mercedes i jest uložio službeni prigovor, ali je nakon Lewisove poruke na društvenim mrežama taj prigovor i povučen.

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

Datumi predstavljanja bolida
Williams - 17. veljače 2017.
Sauber - 20. veljače 2017.
Renault - 21. veljače 2017.
Force India - 22. veljače 2017.
Mercedes - 23. veljače 2017.
Ferrari - 24. veljače 2017.
McLaren - 24. veljače 2017.
Red Bull - 26. veljače 2017.
Toro Rosso - 26. veljače 2017.
Haas - 26. veljače 2017.
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kakve su vam prve reakcije na nove bolide?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Top članci ovog tjedna