VN Belgije

25.-27. kolovoza 2017.

Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

U čistoj utrci Ocon prvi put pobijedio Wehrleina

Esteban Ocon i Pascal Wehrlein, Manor

Esteban Ocon i Pascal Wehrlein, Manor

Manorovi vozači Esteban Ocon i Pascal Wehrlein imali su svoj mali privatni duel na samom začelju poretka. Odradili su utrku na istoj strategiji – krenuli su na softu, a onda se dvaput zaustavili da uzmu hard komponentu guma. Na kraju je Francuz u svojoj 5. F1 utrci izišao kao pobjednik, iako je bilo neizvjesno. Vrijedi spomenuti da je Ocon ovog vikenda prvi put imao sjedalo u bolidu skrojeno po njegovoj mjeri, jer je dosad vozio u Haryantovim dimenzijama, odnosno 4 cm više od onog što bi njemu bilo idealno. Obzirom da je visok 186 cm, osjećao je bolove tijekom prošlih GP vikenda i od ekipe je tražio da naprave sjedište po njegovim mjerama.

“Mučili smo se malo s brzinom, ali mislim da smo ovaj put imali bolju strategiju. Da je bilo još nekoliko dodatnih krugova mislim da sam se mogao približiti Gutierrezu da ga prođem,” rekao je Ocon.

“I dalje ćemo napredovati, približavati se konkurenciji, što je dobor. Sad trebamo malo vremena da analiziramo informacije koje imamo. Gdje nam nešto nedostaje, gdje se možemo poboljšati, ali također i što ja mogu napraviti bolje. Ostale su samo četiri utrke i one će brzo proći, ali u te četiri utrke ima puno prilika da napredujemo i ostalo je dosta toga za što se moramo boriti.”

S druge strane garaže Pascal Wehrlein nije bio toliko zadovoljan:

“Ovo je bila jedna zaista teška utrka. Mučili smo se s brzinom, mučili smo se s plavim zastavama, i općenito sa svime danas. Nemam baš nešto dodatno za reći.”

“Napravili smo neke dobre korake i poboljšali bolid, ali sad moramo raditi s tim što imamo da bismo pronašli još brzine iz ovog paketa. Nismo predaleko, ali ovo nije gdje želimo biti.”

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

VN Belgije- raspored vikenda
1. trening 25. kolovoza u 10:00
2. trening 25. kolovoza u 14:00
3. trening 26. kolovoza u 11:00
Kvalifikacije 26. kolovoza u 14:00
Utrka 27. kolovoza u 14:00
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kako ste reagirali na uvođenje "halo" sustava?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN SAD-a!