Arrivabene nahvalio Vettela i Raikkonena

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 9 godina 2 min 0 komentara

Raikkonen, Vettel, Ferrari

Kao kada roditelj nahvali svoje dijete, tako je Maurizio Arrivabene nahvalio Sebastiana Vettela i Kimija Raikkonena. Svi pričaju o tom “novom” Ferrariju u kojem se osjeti neka drugačija atmosfera, a potvrđuju to lica i govor tijela svih zaposlenih u Maranellu. Ferrari je po mnogima momčad koja je preko zime najviše napredovala, te ona koja bi mogla zauzeti mjesto iza Mercedesa.  Arrivabene kaže kako su Seb i Kimi totalna suprotnost po pitanju osobnosti, no da je to izvrsno za oporavak Ferrarija:

“Oni su dva različita karaktera. Kimi je tip osobe koja ne voli pričati o glupostima. On voli pričati ozbiljno. Ili nakon par minuta prestane govoriti i pruža vam ruku, a onda vas nakon par sati grli. Dečki su rekli da je to čudno. Ali, on je dobar čovjek i dobar vozač.

“Sebastian je drugačiji – “super profesionalan”. Podsjeća me na jednog njemačkog vozača… Impresionirao me svojom koncentracijom i načinom kako radi na detaljima oko auta. Zapisuje sve i o tome govori na sastancima. To je fantastično. Osim toga, humorističan je tip i odlična osoba koja stoji čvrsto na zemlji. Vrlo jednostavan i uopće me ne iznenađuje što ima četiri naslova prvaka”, završio je Arrivabene.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.