Grosjean: Kad slušate moj team-radio zvuči kao da sam pizdek

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 2 min 0 komentara

Romain Grosjean, Haas

Romain Grosjean, Haas

Romain Grosjean planira smanjiti gunđanje preko team-radija prema svojoj ekipi jer se boji da bi javnost to mogla krivo interpretirati.

Televizijski prijenosi u posljednje vrijeme su prepuni emotivnih ispada Francuza izazvanih lošim bolidom Haasa. Na upit Autosporta o tome zna li kakvo mišljenje imaju gledatelji, Grosjean je odgovorio:

“Pokušat ću ubuduće biti malo tiši. Ja sam strastvena osoba. Zvuči kao da sam pizdek u bolidu.”

“Ali, mislim da sam ja dobar tip i svi to znaju. Ako pritišćem to znači da pritišćem sam sebe i želim da svi to rade. Pokušao sam malo to smanjiti jer kad ljudi koji me ne znaju čuju to u prijenosu misle da je loše.”

“Imaju li igrači u tenisu mikrofon? U nogometu? Mi smo u sportu koji ima mikrofon. U svakom sportu u kojem ste na limitu adrenalin vas tuče, fokusirani ste i potpuno u događaju.”

Grosjean je priznao da Haas u svojoj prvoj godini teško rješava probleme dovoljno brzo i efikasno, a često se dogodi da tek nakon utrke nađu određena rješenja.

“Kao u Monzi. Nakon utrke smo pronašli razlog zašto smo previše opteretili prednje gume, ali tada je bilo kasno. Ipak, to koristi za iduće utrke.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.