Službeno potvrđeno: Perez ostaje u Force Indiji

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 2 min 2 komentara

Sergio Perez, Force India

Sergio Perez, Force India

Iako se već neko vrijeme pretpostavljalo da će Sergio Perez nastaviti svoju F1 karijeru u Force Indiji, službena potvrda nikako nije dolazila. Perez je imao ponude nekoliko momčadi, a od zvučnijih imena su tu bili Renault i Williams. Očito je kako te momčadi nisu uspjele uvjeriti Meksikanca da potpiše za njih, pa je tako odlučio ostati u svojoj dosadašnjoj momčadi, za koju vozi od 2014. Razlog zbog kojeg odluka nije objavljena ranije je vjerojatno podizanje vrijednosti vozača, što je i sam vlasnik Force Indije rekao prije par mjeseci.

“Veoma sam sretan s ovim timom i imam dobar predosjećaj za budućnost. Vidio sam napredak koji smo napravili tijekom ovih godina i vjerujem da imamo potencijal da osvojimo još više toga. Tim me dobro poznaje, što je dobro za stabilnost, posebno kod ovako velikih promjena pravilnika koje ćemo imati sljedeće godine. Uzbuđen sam zbog ostatka sezone i onoga što nas čega 2017. Zahvaljujem se cijeloj momčadi što mi je dala povjerenje, te ću se truditi da im to uzvratim bodovima, postoljima i nadam se pobjedama.”

“Također se želim zahvaliti mojim sponozorima, posebno Telcelu i Telmexu, koji su me pratili kroz čitavu karijeru. Oni i dalje igraju važnu ulogu kroz moje putovanje ovim sportom.”

Perez se trenutno nalazi na osmom mjestu u poretku vozača sa 74 boda, što je 24 više od timskog kolege Nice Hulkenberga.


Odgovor

2 komentara

  1. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Jel’ 100% ovaj put? :mrgreen:


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.