VN Malezije

29. rujna-1. listopada 2017.

Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Ricciardo posvetio pobjedu Bianchiju

Ricciardo

Daniel Ricciardo je svome rezimeu pripisao i četvrtu pobjedu, poslije više od dvije godine i VN Belgije 2014. kada je zadnji put bio pobjednik, danas je postao vozač s najviše pobjeda pod Mercedesovom dominacijom. Na startu utrke je uspio preskočiti Verstappena koji je bio u borbi s Vettelom i od tada se vozio na drugoj poziciji. Dva kruga prije kvara na Hamiltonovom motoru Ricciardo je pobijedio u kratkoj ali žestokoj bitci protiv Verstappena koji je bio na nešto novijim gumama. 15 krugova prije kraja je postao vodeći kada je prestigao Hamiltonov zapaljeni Mercedes, dobio prednost u boksu zadržao vodstvo do kraja.

“Kakav dan! Prije samo dva tjedna, poslije utrke u Singapuru sam rekao ekipi da ćemo sigurno pobijediti na jednoj od utrka do kraja sezone; i evo nas na sljedećoj utrci i pobijedili smo. Od Monaka vjerujem da možemo pobijediti na utrci i bio sam uvjeren da će ovaj trenutak morati doći. Trenutno sam poprilično emotivan, dosta emocija prolazi kroz mene, neću lagati. Ovu želim posvetiti Julesu, čekao sam dugo na pobjedu da mu ju mogu posvetiti. Moj se život uveliko promijenio nakon njegovog incidenta i veoma sam zahvalan za sve što imam. Ova ide Julesu!

“Želio sam da ispravim stvari i končano pobijedim. Osjećam kao da su Barcelona i Monako bile sigurne pobjede koje su iskliznule iz ruku. Znao sam da imamo priliku i bio sam jako odlučan tijekom cijele utrke.

“Najbolji dio je bila borba protiv Maxa. Fer i čisto od početka do kraja, mislim da smo obojica uživali u tome.”

Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Komentiraj

3 komentara

  1. maurich Donator

    Ako nešto stvarno želim u današnjoj F1, to je da ovaj dečko u jednoj od sljedećih sezona postane svjetski prvak jer to svakako zaslužuje!
    I mislim da će se u budućnosti velike bitke voditi između njega i Maxa… :)
    0
  2. može max i čisto … ako treba ili mora .
    0
VN Malezije - raspored vikenda
1. trening 29. rujna u 05:00
2. trening 29. rujna u 09:00
3. trening 30. rujna u 08:00
Kvalifikacije 30. rujna u 11:00
Utrka 1. listopada u 9:00
Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Anketa

Tko snosi najviše krivice za sudar na startu?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN Meksika!