VN Malezije

29. rujna-1. listopada 2017.

Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Horner iznenađen kvalifikacijama Red Bulla

Horner
Oba Red Bulla su jutrošnje kvalifikacije završila ispred Ferrarija i sebi osigurala drugi startni red pred utrku. Iako je Ferrari izgledao brže u petak na treninzima, Verstappen je na trećem slobodnom treningu nagovijestio da se i u Red Bullu krije velika brzina, što su i potvrdili u kvalifikacijama.

Zaostatak od samo jedne desetinke za Red Bullom ne bi trebao zabrinjavati Ferrari koliko činjenica da je Red Bull preko noći okrenuo stvari u svoju korist u odnosu na jučer. I sam Horner je priznao da je iznenađen što su uspjeli pobijediti oba Ferrarija u kvalifikacijama.

“Rezultat je nadmašio naša očekivanja, posebice ako se uzme u obzir koliko je Ferrari jučer bio dobar na kratkim stintovima. Oba naša vozača su odvozila gotovo savršene krugove. Mercedesi su još uvijek van dometa, ali lijepo je imati drugi startni red samo za sebe.

“Očekivali smo da Malezija bolje odgovara Ferrariju nego nama, sjetimo se da su pobijedili ovdje prošle godine. Rezultat je bolji od očekivanog, i nadamo se dobroj utrci sutra. Trebamo dobar start i da zadržimo ove pozicije prije svega. Bit će zanimljivo vidjeti tko će se odlučiti za koje gume u prvom zaustavljanju; danas je bilo malo hladnije na stazi, sutra će biti toplije, i treba naći pravi balans.

“Daniel je jutros na trećem treningu odradio simulaciju tempa utrke, oko vremena kada ćemo sutra startati utrku, tako da imamo neke zanimljive podatke iz toga i možemo se bolje pripremiti za sutra.”

Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Komentiraj

VN Malezije - raspored vikenda
1. trening 29. rujna u 05:00
2. trening 29. rujna u 09:00
3. trening 30. rujna u 08:00
Kvalifikacije 30. rujna u 11:00
Utrka 1. listopada u 9:00
Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Anketa

Tko snosi najviše krivice za sudar na startu?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN Meksika!