Ferrari donosi aerodinamičke nadogradnje u Maleziju

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 2 min 4 komentara

Sebastian Vettel, Ferrari

Sebastian Vettel, Ferrari

Kako bi osigurali drugo mjesto u poretku konstruktora na kraju prvenstva, Ferrari je odlučio da će donijeti nove aerodinamičke nadogradnje već na iduću utrku – VN Malezije.

Iako su mnoge ekipe već prebacile fokus na 2017. godinu, Ferrari je nastavio s razvojem SF16-H. Milijuni funti su u pitanju i drugo mjesto se ne smije prepustiti slučaju. Ferrari stoga priznaje da će raditi na ovom bolidu do kraja sezone.

Sebastian Vettel je nakon VN Singapura rekao da se Ferrarijev paket popravlja i da bi u finišu sezone mogli imati dobre rezultate.

“Ako sve odradimo dobro – može se dogoditi. Znamo da sigurno imamo dobar paket. Na nekim utrkama nismo isporučili ono što smo mogli zbog svega što se događalo. No, trenutno nismo tamo gdje bismo htjeli biti.”

“Mislim da vjerujemo u sebe, unatoč činjenici da nismo uvijek brzi koliko bi htjeli biti, ali na stazama poput Singapura je uglavnom tijesna bitka.”

“Očekivali smo da ćemo biti kompetitivni, a uvijek je bila opcija pobijediti ili se boriti za podij. Nažalost, nijedno od toga se nije ostvarilo. Ali, imamo samopouzdanje. Još dolaze neke komponente, tu smo da se borimo i to ćemo napraviti.”


Odgovor

4 komentara

  1. ferrari-bih Prikaži

    Spasite sezonu, morate imati bar jednu pobjedu


    0
    0

    0
    • avalon Prikaži

      više bi spasili sezonu osvajanjem 2. mista u konstruktorskom nego jednom pobjedom , a završavanjem na 3. mistu u konstruktorskom jer u F 1 novca nikad dovoljno , a razlika ( financijska) između 2. i 3. nije zanemariva .


      0
      0

      0
      • Sebastian Vettel
        senja Prikaži

        Da, i ja sam to htio reći. Nek oni uzmu drugo mjesto u konstrukotrima, radije nego pobjedu. Ali i pobjeda bi u tome dosta pomogla, pa se nadam da će biti i to i to.


        0
        0

        0
  2. aleksa mrsic Prikaži

    ja volim ferrari!najbolji!omiljeni kimmi,vettel,napred!


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.