VN Belgije

25.-27. kolovoza 2017.

Ferrari donosi aerodinamičke nadogradnje u Maleziju

Sebastian Vettel, Ferrari

Sebastian Vettel, Ferrari

Kako bi osigurali drugo mjesto u poretku konstruktora na kraju prvenstva, Ferrari je odlučio da će donijeti nove aerodinamičke nadogradnje već na iduću utrku – VN Malezije.

Iako su mnoge ekipe već prebacile fokus na 2017. godinu, Ferrari je nastavio s razvojem SF16-H. Milijuni funti su u pitanju i drugo mjesto se ne smije prepustiti slučaju. Ferrari stoga priznaje da će raditi na ovom bolidu do kraja sezone.

Sebastian Vettel je nakon VN Singapura rekao da se Ferrarijev paket popravlja i da bi u finišu sezone mogli imati dobre rezultate.

“Ako sve odradimo dobro – može se dogoditi. Znamo da sigurno imamo dobar paket. Na nekim utrkama nismo isporučili ono što smo mogli zbog svega što se događalo. No, trenutno nismo tamo gdje bismo htjeli biti.”

“Mislim da vjerujemo u sebe, unatoč činjenici da nismo uvijek brzi koliko bi htjeli biti, ali na stazama poput Singapura je uglavnom tijesna bitka.”

“Očekivali smo da ćemo biti kompetitivni, a uvijek je bila opcija pobijediti ili se boriti za podij. Nažalost, nijedno od toga se nije ostvarilo. Ali, imamo samopouzdanje. Još dolaze neke komponente, tu smo da se borimo i to ćemo napraviti.”

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

4 komentara

 1. ja volim ferrari!najbolji!omiljeni kimmi,vettel,napred!
  0
 2. Spasite sezonu, morate imati bar jednu pobjedu
  0
  • više bi spasili sezonu osvajanjem 2. mista u konstruktorskom nego jednom pobjedom , a završavanjem na 3. mistu u konstruktorskom jer u F 1 novca nikad dovoljno , a razlika ( financijska) između 2. i 3. nije zanemariva .
   0
   • Da, i ja sam to htio reći. Nek oni uzmu drugo mjesto u konstrukotrima, radije nego pobjedu. Ali i pobjeda bi u tome dosta pomogla, pa se nadam da će biti i to i to.
    0
VN Belgije- raspored vikenda
1. trening 25. kolovoza u 10:00
2. trening 25. kolovoza u 14:00
3. trening 26. kolovoza u 11:00
Kvalifikacije 26. kolovoza u 14:00
Utrka 27. kolovoza u 14:00
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kako ste reagirali na uvođenje "halo" sustava?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN SAD-a!